טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי האהובה בת השבע פנתה אלי כמה פעמים בזמן האחרון בבעיה שמציקה לה ואני מאוד מתלבטת במציאת פיתרון.
בתי יפיפייה, חכמה ונפלאה וגם סובלת משיעור יתר בפנים (גם בגב- אך לזה היא איננה מודעת). עור פניה בהיר מאוד ושיערה כהה ואכן השיער מעל השפה מתכהה ובולט וכך גם שיער הגבות.
אני מתלבטת בפיתרון- מצד אחד צר לי מאוד כי בגיל מוקדם כל כך היא עסוקה בכך ( על אף שהיא יודעת ושומעת מדי יום ביומו כי הפנמיות הנדירה שלה היא חשובה מכל דבר), ומצד שני הבעייה קיימת, היא מודעת לכך ואני חייבת למצוא פתרון.
מה לעשות...?
טיפול בלייזר? טיפול בבית? איך להתמודד? ושוב, צר לי כי בגיל צעיר כל כך צריך לתת לזה תשומת לב...אבל זהו זה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רננה, אני חושבת שאים סיבה לסבול. זה לא המצב שבו בתך עסוקה טרם זמנה בבעיות של דימוי גוף בגלל בעיה פסיכולוגית אצלה, אלא בגלל קושי אובייקטיבי אמיתי. אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא עור או קוסמטיקאית מה הפיתרון הטוב ביותר בגיל הזה וליישם אותו ללא היסוס. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד