שיעור יתר והתלבטות קשה- ילדה בת שבע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר והתלבטות קשה- ילדה בת שבע
    רננה
    13/03/2012

בתי האהובה בת השבע פנתה אלי כמה פעמים בזמן האחרון בבעיה שמציקה לה ואני מאוד מתלבטת במציאת פיתרון.

בתי יפיפייה, חכמה ונפלאה וגם סובלת משיעור יתר בפנים (גם בגב- אך לזה היא איננה מודעת). עור פניה בהיר מאוד ושיערה כהה ואכן השיער מעל השפה מתכהה ובולט וכך גם שיער הגבות.

אני מתלבטת בפיתרון- מצד אחד צר לי מאוד כי בגיל מוקדם כל כך היא עסוקה בכך ( על אף שהיא יודעת ושומעת מדי יום ביומו כי הפנמיות הנדירה שלה היא חשובה מכל דבר), ומצד שני הבעייה קיימת, היא מודעת לכך ואני חייבת למצוא פתרון.

מה לעשות...?

טיפול בלייזר? טיפול בבית? איך להתמודד? ושוב, צר לי כי בגיל צעיר כל כך צריך לתת לזה תשומת לב...אבל זהו זה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר והתלבטות קשה- ילדה בת שבע - תגובה

סמדר ריינר
    14/03/2012

שלום רננה,
    אני חושבת שאים סיבה לסבול. זה לא המצב שבו בתך עסוקה טרם זמנה בבעיות של דימוי גוף בגלל בעיה פסיכולוגית אצלה, אלא בגלל קושי אובייקטיבי אמיתי. אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא עור או קוסמטיקאית מה הפיתרון הטוב ביותר בגיל הזה וליישם אותו ללא היסוס. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו