מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 4 וחצי....אורלי14/03/2012
שלום לכם ההודעה שלי קצת ארוכה ולכן מתנצלת מראש. .. יש לי 3 בנים האמצעי בן 4.5 הולך לגן (לא עירוני ) ובשבועות האחרונים הוא מסרב ללכת לגן הוא טוען ש"נמאס לו", ושמשעמם לו דיברה עם הגננת והיא התפלאה מאוד היא אמרה שהוא משתתף יפה בגן , ואני יודעת כי ביום יום אני מרגישה שהוא מספר בהתלהבות את מה שעובר עליו כל יום והוא מאושר שם ... אין לו חברים מהגן כי זה גן דתי וגם בעיר אחרת וכל מי שהוא מזמין ההורים "מתחמקים" אולי כי אנחנו לא דתיים וגם רחוקים ... בכל מקרה כשהוא מסרב ללכת (סבא שלו בן 75 לוקח אותו כל יום ומוציא) אז סבא באיזה שלב נכנע לו ומשאיר אותו איתו בבית (של הסבא והסבתא) ..אני אומרת לו שאני מאוד כועסת ומאוכזבת אבל זה לא עוזר , הכנתי לו טבלה שכל יום שהוא הולך לגן יידביק מדבקה ואז בשישי ייקבל הפתעה זה הצליח יומיים ושוב הוא נשאר אתמול בבית..
והכי מוזר לי רק באותו יום שהוא נשאר עם הסבא בבית שלו לבד בורח לו הקקי וזה מפתיע כי בשום מקום (כולל בבית) זה לא קורה לו, והכי מפתיע שאתמול הוא שיקר לי והתעקש על זה שהוא כן הלך לגן
מה עליי לעשות?
המון תודה וסליחה על האורך
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 4 וחצי.... - תגובה
סמדר ריינר14/03/2012שלום אורלי,
לא הבנתי מהתאור שלך מה זאת אומרת שאין לו חברים מהגן. האם את מתכוונת לזה שאחה"צ אין לו חברים או שגם בגן הוא לבד? האם התאור של הגננת לגבי ההשתתפות שלו מתאר השתתפות בפעילויות שהיא עורכת או השתתפות חברתית שלו? כי אם הוא מבודד חברתית בגן זה ברור מדוע הוא לא רוצה ללכת.
אם זה לא העניין, אז כדאי לפנות בדחיפות לטיפול לכדי לבדוק את הנושא יותר לעומק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לסמדר
אורלי15/03/2012קודם כל המון תודה שענית לי מהר,שנית רציתי לציין שבגן יש לו חברים הם רק לא באים אליו אחה"צ , שנית הוא משתתף בגן בהכל הן חברתית והן כל דבר אחר ..
רציתי יותר לדעת אם אפשר מה יכולה להיות הסיבה שמתוך כל השבוע הנוכחי יום אחד הוא לא הלך לגן כי "נמאס" לו מהישגרה.. וגם שבוע שעבר הוא לא הלך יומיים ,ואיך זה שדווקא בימים הספציפים האלה בורח לו קקי אצל הסבא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לסמדר - תגובה
סמדר ריינר16/03/2012שלום אורלי,
כפי שציינתי קודם, אם זה לא העניין החברתי, אז יש כאן עניין אחר שלא ניתן להתייחס אליו בצורה מקצועית ורצינית דרך האינטרנט ורק לפי הפרטים שנתת, וזה דורש בירור יותר מעמיק בייעוץ מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)