חברים בגן ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חברים בגן ילדים
    לי
    15/03/2012

שלום
    יש לי בן, בן 4.5
    ילד רגיש ועדין
    יש לו בגן "חבורה" שיש לה "מלך" .. החבורה מונה 3 ילדים, הוא ביניהם
    הוא אוהב את החברים שבחבורה, כנראה כי הם הרבה יותר בטוחים בעצמם וזה חסר לו בעצמו
    העניין הוא שקורים שם דברים כמו-אתמול-בקשו ממנו להתנצל על משהו שלא עשה, אחרת לא יהיה בחבורה-והוא התנצל...שאלתי למה התנצל? אמר-כי חשוב לו להיות בחבורה
    הסברתי לו שאין לו סיבה להתנצל על דברים שלא עשה. ואם לא יהיה בחבורה, יש מספיק חברים אחרים וכו'
    היום זה קרה שוב-והבנתי שענה להם-שלא מתנצל על משהו שלא עשה-ואמרו לו שהוא לא בחבורה...
    איך נוהגים במצב הזה?
    ייעצתי נכון?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברים בגן ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברים בגן ילדים - תגובה

סמדר ריינר
    16/03/2012

שלום לי,
    ייעצת נכון, אבל חשוב לתמוך בו עכישו ולעזור לו להשיג חברים חדשים, לדבר עם אימהות נוספות, להזמין ילידם אחה"צ וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה...שמחה לשמוע.שבת שלום

לי
    16/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור-:)

סמדר ריינר
    17/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברים בגן ילדים - תגובה

סמדר ריינר
    16/03/2012

שלום לי,
    ייעצת נכון, אבל חשוב לתמוך בו עכישו ולעזור לו להשיג חברים חדשים, לדבר עם אימהות נוספות, להזמין ילידם אחה"צ וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו