מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 6 וחצי מטריד אותיגלי18/03/2012
שלום, בני בן שש וחצי, בכיתה א', יש לו קצת קשיים בכתיבה אבל המורה מסייעת לו בזה ומקלה עליו. הוא משחק בעיקר עם ילדים בכתות ה' - ו', לא ברור לי מה טיב המשחקים-צופה בהם משחקים כדור רגל, כנראה שמרגיש מוגן איתם-כשעלה לא' הם מונו להיות החונכים של כתות א' ומאז רוב הילדים "השתחררו" מהחונכים. (הם מאוד מגוננים עליו ושואלים אותו כל הזמן אם מישהו הרביץ לו היום).
השבוע הוא ביקש לדעת איך כותבים מוות. אמרתי לו. שאלתי למה שואל אמר :"סתם".
היום חזר עם מובייל מריבועי קרטון ועליהם מצויירת גולגולת ועל אחד מהם כתוב "מוות".
הוא לא מסביר למה כתב זאת, אמר רק :"בא לי".
האם אני לחוצה מדי? האם הדבר נורמאלי? - לא היו מקרי מוות בסביבתנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 6 וחצי מטריד אותי - תגובה
סמדר ריינר19/03/2012שלום גלי,
בעיקרון בערך בגילאי 5-6 ילידם מתחילים להיות מוטרדים מעניין המוות כיז הו הגיל בהם הם קוטים לראשונה את המשמעות האמיתית של סופיות החיים. עם זאת, הדרך שבה בנך מבטא את עצמו בעניין, היא אכן שונה מהרגיל, וגם מה שפחות טוב הוא שהוא לא משתף כששואלים אותו. גם ההיצמדות שלו לידלים הגדולים מעידה אולי על חרדה. יכול היות שכדאי לנסות לדובב אותו יותר, ולברר אם יש דברים שמטרידים אותו, לברר מדוע לא מתחבר עם בני גילו, האם מרגיש שדוחים אותו, האם מרביצים לו במאת, אם כן למה, כדאי לנסות לעזור כן להתחבר ילדים בני גילו. אם אין שיתוף פעולה מצידו או אתם לא מצליחים להבין מה קורה, כדאי לפנות ליעוץ מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)