טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי ילדה בת שנתיים ושמונה , לפני כחודש וחצי העברתי אותה לחדר שלה למיטה רגילה שלה ,עד אז הייתה ישנה במיטת תינוקות איתנו בחדר. היא זרמה עם עניין המעבר וישנה כמה פעמים רצוף בלי שום חששות לאחרונה מזה שבועיים התחילה לפחד מאוד ומבקש שנשב לידה "קצת" ואחרי חצי שעה בערך שהיא נרדמת ממש אני קמה וממשיכה בעבודות שלי והיא קמה בבהלה שאני אבוא לשבת "קצת" וגם במהלך הלילה זה ממשיך היא רואה אותי ונרדמת שוב מה עושים איתה ? אני ממש דואגת לה שהיא מפוחדת ככה כי זו ילדה נוחה כל כך שאם כבר מתלוננת סימן שמשהו לא בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אורי, אין מה להיות מבוהלת, זו התנהגות אופיינית לגיל. עם זאת חשוב לתת לילדה כלים להתמודד עם השינה לבד, למשל להסכים איתה שהיא יכולה נניח לישון עם בובה שתשמור לעיה כשאימא לא נמצאת, להקריא סיפורים לפני השינה על ילדים שמתגברים על פחדים ושינים לבד וכו'. כלומר שדר מסר שהיא מצופה לישון לבד, ולתת לה כלים באמצעות סיפורים, בובות ומשחק לעשות את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד