בן 4 וחצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 4 וחצה
    תמאר
    19/03/2012

שלום
    הבן שלי מרטיב כל לילה כבר שנתיים.. גם יש לו קצת בעיות בדיבור שאני והגננת מבחינות כמו אותיות לא ברורות לפעמים גם גמגום.. עבר שני אבחונים אצל שני קלינאי תקשורת שונים ונאמר שלא צריך טיפול...
    הייתה תקופה שהיו קצת בעיות בבית.. אני גם עובדת הרבה שעות ביום והוא רואה אותי פחות מארבע שעות ביום כי צריך לשון מוקדם..
    האם טיפול פסיכולוגי יכול לפתור את שתי הבעיות שיש לו.. כי קלינאית תקשורת אחת אמרה לי שלדעתה טיפול רגשי יכול לעזור..
    השאלה אם כן יכול לעזור.. איזה סוג של טיפול יתאים לו בגיל זה? האם רגשי? או באומנות? תנועה ?. ביבליותרפיה? איך בוחרים??

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 4 וחצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 4 וחצה - תגובה

סמדר ריינר
    20/03/2012

שלום תמאר,
    לגבי הרטבת לילה הטיפול היעיל ביותר הוא על ידי פעמונית. בכל אופן אם את מעוניינת בטיפול ריגשי כדאי לפסיכולוג ילדים או לפסיכותרפיסט שעובד עם ילדים ובמשלב גם הדרכת הורים. בכל מקרה העובדה עם ילדים בגיל הזה היא דרך משחק ויצירה ולא דרך דיבור בדרך כלל ולכן זה לא משנה לאיזה איש מקצוע תפני כל עוד הוא מקצועי ומוסמך. מה שחשוב הוא שתרגישי שמדובר באדם שיש לך כימיה איתו ואת מרגישה מובנת ויוצר קשר טוב עם הילד. את יכולה לפנות לאחת ממנהלות הפורום שעובדת באיזורך או לבקש המלצה ממכרים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו