טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני אמא לשלושה ילדים והבן הבכור הוא אוטיסט, וכרגע יש לי בעיה עם בני האמצעי בן ה 4.5, הוא ילד מקסים, שובב, חכם וכולם אוהבים אותו, אבל בתקופה אחרונה יש לו התנהגות נורא בעייתי בגן. בבוקר פתאום קשה לו להפרד ממני ואחרי שאני הולכת כעבור פרק זמן יש לו התפרצויות זעם הוא הופף את כל הגן, מרביץ לפעמים מדבר מילים לא יפות ואני לא מבינה מה יש לו? למה הוא מתנהג כך? כל ערב אני עושה איתו שיחה והדבר היחידי שהוא אומר שהוא רוצה אותי, אבל אני מקדישה לו הרבה זמן. אשמח שתיעצו איך להתמודד איתו? והאם התופעה שחולפת. בברכה אמא מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אם זאת התנהגות שהחלה באופן פתאומי לאחרונה כדיא לחשוב הםא קרה משהו לאחרונה במשפחה או בכלל שהוביל לכך. יכול להיות שזה משהו שקשור בקשר ביניכם, וכדאי לבדוק את זה במסגרת ייעוץ מסודר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד