אחים למחצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אחים למחצה
    מירי
    24/03/2012

שלום רב,
    יש לי ילד בן 7 , נבון ,חכם ורגיש מאד. ולבעלי יש 2 ילדים אשר נולדו מחוץ לנישואין הראשונים שלו, עד היום לא סיפרנו לילד שלנו שיש לו שני אחים למחצה וזאת מאחר ובעלי לא היה בקשר עם הילדים ולאחרונה נוצר קשר טלפוני בלבד. הבן של בעלי מתחיל להתקשר לטלפון של הבית ואני מנסה למנוע שבני יענה לטלפון מאחר והוא מבקש את אבא.
    שאלתי היא האם זה נכון לספר עכשיו לילד שלי שיש לו אחים נוספים או פשוט להמתין עד שהקשר עם בעלי וילדים שלו התחזק.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחים למחצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחים למחצה - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    24/03/2012

מירי שלום,
    אני באופן עקרוני מתנגדת לקיומם של סודות כאלו במשפחה. שני הילדים הנוספים של בעלך הם דבר מאוד משמעותי מהחיים שלו, שלא ניתן להסתירו. עדיף שתשתפו את הילד בחיים האחרים של אביו, כמה שיותר מוקדם. רצוי לדבר איתו בגובה העיניים ולתת לו פרטים אמיתיים רבים ככל שניתן, כמובן באופן המותאם לגילו.
    אולי אתם מנסים להגן על הילד מההכרה שיש עוד שני ילדים בעולם שקוראים לאביו "אבא" על כל המשתמע מכך, אולם דרך ההסתרה אינה הדרך המתאימה להתמודד עם קושי זה.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו