איך לדובב ילד לדבר על משהו? דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך לדובב ילד לדבר על משהו? דחוף
    רונית
    25/03/2012

שלום,הבן הבכור שלי בן שנתיים ועשרה חודשים הוא נמצא במסגרת מעון נעמ"ת מאז היותי בן 4 חודשים. הוא טרם נגמל. ביום שבת שכניגשתי להחליף חיתול הורדתי לו את הפיג'מה וגם את החיתול והוא נשאר ערום במיטה שכהוא שוכב והוא אמר לי אמא אני לא רוצה נעים,אני שאלתי אותו מה אמרת? והוא לא ענה לי ושוב שאלתי והוא כבר היה בנושא הבא. אני כמובן נשארתי עם כל סימני השאלה?איך אני יכולה להוציא מימנו משהו מבלי להעביר לו את התחושות שלי? מה עלי לעשות? בשלב הזה לא הייתי רוצה לערב את מנהלת הגן. איך אני יכולה לתחקר אותו בעצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לדובב ילד לדבר על משהו? דחוף - תגובה

סמדר ריינר
    25/03/2012

שלום רונית,
    קודם כל חשוב שתנסי להרגע. יכול להיות שהילדל הרגיש בשאלה שלך "מה אמרת" את הטון המבוהל שלך. כשתהיי רגועה, נסי לשאול אותו אם מישהו עשה לו "נעים" בגן, אם מישהו נגע בו ואמר שזה נעים אבל זה היה לא נעים...מה שחשבו זה לא מה את שואלת אא איך את שואלת ואם את מסוגלת לעשות את זה בטון רגוע וענייני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו