מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה שכל הזמן בוכהלי25/03/2012
שלום,
יש לי ילדה בת שנה ושמונה חודשים. יודעת לדבר ולהביע בדיוק מה היא רוצה. היא מקסימה שובבה ונהדרת לפי דעתי
הבעיה שלי נעוצה בעיקר בשעות שהיא נמצאת בגן הגננת טוענת שהיא כל הזמן בוכה אבל כל הזמן (היא נמצאת באותו גן למעלה משנה). כשאנחנו נפרדות בבוקר היא נפרדת ברצון אבל בשניה שאני איננה היא מתחילה בדרישות נדנדה, מים חיבוק, נשיקה בשניה שהיא לא מקבלת מה שהיא רוצה היא מתחילה לבכות והיא יכולה ככה סתם לבכות וששואלים אותו מה קרה היא שוב מבקשת או שאומרת עצובה. בנוסף אין לה אינטרקציה עם הילדים בגן היא מעדיפה שלא יתקרבו אליה ושלא יכנסו לה לטריטוריה ברגע שילד מתקרב אליה או לוקח לה משהו ששייך לה היא פורצת בבכי תמרורים. היא דורשת המון תשומת לב ומתחילה פתאום לבכות ולדרוש מה שהיא רוצה.
כאשר היא נמצאת איתי אחרי הצהריים היא יחסית נוחה כמעט ואין לי עימותים איתה או בכי לרוב אנחנו פותרות בעיות בדיבורים ואני לא מוצאת את עצמי נלחמת איתה (אני מבינה שאני גם יותר נגישה ופנויה לרצונות שלה). אני גם מודעת לעובדה שהיא לא בדיוק אוהבת להיות עם ילדים בשכבת גיל שלה היא מעדיפה אותם גדולים יותר ומחפשת למשל בגן השעשועים קרבה של ילדים גדולים יותר אפילו בני חמש היא ישר מתפעלת אותם.
הגננת טוענת שכבר עכשיו הילדים יודעים שהיא בוכה וכבר לא מתקרבים אליה ושהיא כבר לא יודעת איך לפתור את זה כי היא נותנת את מלוא תשומת הלב. יש לציין שהיא בשכבה הכי גדולה בגן.
אני גם כבר אובדת עצות אני לא רוצה שהיא תסבול ושכבר מעכשיו תיצור בעיות חברתיות מה עלי לעשות אני באמת שלא יודעת איך לפתור את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה שכל הזמן בוכה - תגובה
סמדר ריינר26/03/2012שלום לי,
אני ממליצה לך לפנות למכון להתפתחות הילד כדי להתרשם יותר לעומק מהבעיה. אני משערת שייתכן והדבר קשור לקשר שלה איתך ולדינמיקה ביניכן שלא מאפשרת לה כרגע להיפתח למסגרות אחרות וילדים בני גילה, אבל אני לא יכולה לדעת בודאות. יכול להיות שכדאי שתבדקו במסגרת המכון להתפתחות הילד, את המקור לבעיה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה שכל הזמן בוכה בגן
לי26/03/2012תודה רבה על התשובה אבל, האם יש דרך לא דרך המכון להתפתחות הילד מכיוון שזמני ההמתנה ממושכים לפחות שלושה חודשים ואין לנו את הזמן הזה בנתיים הילדה כנראה סובלת בגן האם יש כיוון אחר שאפשר לבדוק בו דרכי טיפול?
גם אני חושבת שישנה בעיה כי לא הגיוני שכל הזמן היא בוכה ואני רוצה לטפל בזה לפני שיהיה מאוחר מידי ושלושה חודשים בזמנים של ילד של הרבה זמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)