לא ישן בלילות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא ישן בלילות
    גילה
    11/02/2008

בני בן 8 חודשים,ילד מתוק ,חייכן ונוח. הוא לא לוקח מוצץ (למרות המלחמות שניהלתי נגדו),ומאוד קשה לי להרדים אותו, כרגע הוא נרדם בד"כ על הידים. הבעיה העקרית היא לא צורת ההרדמות שלו, אלא שהוא מתעורר המון בלילות , ואני נאלצת לנדנד, להרגיע, להכין בקבוק וכו' על מנת שהוא ירדם שוב, גם כאשר הוא נרדם הוא מתעורר שוב לאחר זמן קצר.
    אני מודעת לכך שהבעיה טמונה בהתנהלות שלי, ואני אכן מעוניינת לעשות שינוי, שאלתי היא האם הוא יבין את מה שאני מצפה ממנו.
    ברגע שאני מניחה אותו במיטה הוא מתחיל בצרחות היסטריות ומצפה שאני ירים אותו-ואני לא בטוחה שהוא יבין שהוא צריך להרדם לבד.
    אני לא ישנתי נורמלי כבר די הרבה זמן,אני תשושה וצריכה לטפל גם בבתי הגדולה (בת 3). האם כדאי להתחיל בשיטת ה-5 דקות או להמתין שיגדל מעט.והאם לא ישאר איזשהו שריד של טראומה לבני כתוצאה מה"נטישה" בלילות. אנא יעצו לי , אני מתמוטטת מעיפות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ישן בלילות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי שינה

שושי יעקובי
    14/02/2008

ראשית אני מציעה לך לטפל בעצמך ולמצוא דרכים בהן את יכולה להשלים שעות שינה גם במהלך היום. תהליך ההסתגלות של ילדך לשנת לילה עשוי להמשך עוד מספר חודשים ואת מוכרחה לחזק את הכוחות שלך. ישנן שיטות שונות וגישות שונות לגבי איך ואם בכלל להתערב ולהוביל את תהליך ההסתגלות של תינוקות לשנת לילה רצופה. הספר "הלוחשת לתינוקות" הוא אחד הספרים שמציגים שיטה מאוד ברורה ומפורטת איך להרגיל תינוק לסדר יום מסוים. ואני ממליצה לך בחום לקרוא ולנסות ליישם את גישתה.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו