שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עדי
    26/03/2012

הילדה שלי בת 4 וכל הזמן מוצאת קישקושים קטנים להחזיק בשני הידיים ואפילו מסרבת לשים את הדברים בתוך תיק, לעיתים לשקית היא תסכים. הדברים יכולים לכלול בובות מיניאטוריות, גולה שהיא מצאה וכיוצ"ב. היום הגענו לגן וכשאני נפרדת ממנה כשהיא לרוב עדיין בוכה כשזה קורה ונרגעת אח"כ הגיעו 2 בנות דוד שלה לגן עם צמידים שהיא פעם נתנה להם במתנה. היא התחילה לבכות בבכי קורע שחקים שיחזירו לה את הצמידים כי זה שלה. הגננת התקשרה ואמרה לי שהיא בכתה כשאפשר היה לחשוב שעושים לה משהו ולקח לה הרבה זמן עד שנרגעה (רק כשהגננת הביאה לה מתנה אחרת). איך לגמול אותה מהסיפור הזה? לעיתים אני אובדת עצות...תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

סמדר ריינר
    26/03/2012

שלום עדי,
    יכול להיות שבתך הסכימה לשקית ולא לתיק כי היא שקופה. חשוב לה כנראה לראות ששום דבר לא הלך לאיבוד. מדוע זה כך אני לא יודעת, כפי הנראה סוג של חרדה. אני מציעה לך בשלב הזה לקנות לה תיק שקוף, עם השם שלה, ולדבר הרבה על כך שכל הדברים שלה נמצאים תמיד בתיק ושהי איכולה לראות אותם, ולהמתין ולראות אם זה מרגיע אותה עם הזמן. אם לא, ואם זה משהו שמפריע לה לתפקוד, כדאי לפנות לייעוץ מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עדי
    27/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, בהצלחה.

סמדר ריינר
    28/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו