שאלה חשובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    אירית
    27/03/2012

שלום רב,
    יש לי ילד בן 3.8. ילד מקסים, בן יחיד.
    אנחנו מטופלים במכון להתפתחות הילד עקב קשיי תקשורת שפתיים פרגמטיים.
    עברנו אבחון אצל רופא להתפתחות, אצל מרפאה בעיסוק, פסיכולוגית. כמו כן, אנחנו מטופלים עלידי קלינאית תקשורת כבר שמונה חודשים.
    יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי.
    מחר אמורה להתקיים ישיבת צוות פנימית של כל הצוות שעשה לנו אבחונים. לפי מה שהבנתי, לאחר מכן אמורים לזמן אותנו ולדבר איתנו על הסיכום.
    האם זו פרוצדורה שיגרתית? אני מאוד לחוצה, כי פסיכולוגית טוענת שלילד יש בעיות נוקשות.
    מה יכולות להיות התוצאות של הישיבה הזו?
    במקביל, אנחנו הולכים באופן פרטי להדרכת הורים, בעניין הנוקשות והעצבת גבולות.
    אנחנו עושים כל מה שאפשר ואני עדיין בחרדות.
    הלחיצו אותי מאוד לגבי כל האבחונים האלו, שמעתי כבר כל מיני דעות של סובבים לגבי התערבות של פסיכולוגים.
    האם סיכום של המכון ניתן ההמלצה או כהחלטה שאני אהיה חייבת לבצע?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה - תגובה

סמדר ריינר
    28/03/2012

שלום אירית,
    את כל השאלות האלה כדאי שתפני למכון עצמו. למכון אין סמכות להכריח אותך לבצע שום דבר. את ההורה ואת מחליטה. נשמע לי שאתם הורים מסורים שמטפלים כמיטב יכולתכם. חשוב מאוד שתנסי להרגע לפני הישיבה. הישיבה היא כדי לעזור לכם, לא כדי להלחיץ אתכם. מה שלא יהיה, עם כל דבר ניתן להתמודד, אתם כבר יודעים שיש בעיות התפתחותיות, זה לא חדש לכם, והעובדה שצוות המכון יושב ביחד ומעביר אינפורמציה היא חיובית מאוד כי זה סימן שהם עובדים ביעילות, ולא שכל אחד עובד לחוד בלי לתקשר ביניהם.
    אני מציעה לך להרגע, להיפתח ולהקשיב, ואין סיבה שלא יעזרו לכם כמו שאתם צריכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו