מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תינוק לא מסתגל לגןאורטל28/03/2012
בוקר טוב..
בני בן חצי שנה בעוד שבוע . הוא נכנס לתינוקייה לפני כחודש
מקום מקסים , מטפלות חמות ואוהבות , 16 תינוקות עם בין 4-5 מטפלות.
הבן שלי מאוד קשור אליי...
הבעיה היא שהוא כבר חודש בגן והוא עדיין לא מפסיק לבכות לרגע מהרגע שאני שמה אותו ועד השניה שאני לוקחת אותו, הוא נלחם כשרוצים לתת לאכול מבקבוק ותמיד מאוד קשה להרדים אותו כי הוא צורח.
ברגע שאי לוקחת אותו הוא צוחק , מחייך ולא בוכה בכלל בבית .
המטפלות אומרות לי שפעם ראשונה הם נתקלו במצב כזה שתינוק בגיל 5 חודשים לא הסתגל לגן אחרי חודש.
הייתי איתו אצל רופאים , עשיתי לו בדיקות והכל בסדר .
המטפלות אומרות לי שבגיל כזה הילד לא זקוק להסתגלות כזו ארוכה.
אני לא יודעת מה לעשות , הילד שם כבר חודש והוא ממש סובל .
יש בגן מצלמות באון ליין ואני רואה שהגן מתנהל טוב , אני רואה שמתייחסים אליו יפה ומרימים אותו , מנשקים ומחבקים וכשאני באה לקחת אותו והוא אצלי בידיים הוא אפילו מחייך להם. אבל ברגע שהוא לא רואה אותי , הוא כל היום בוכה .
באופן כללי הילד רגוע רק איתי עם אמא שלי ועם בעלי . ברגע שמישהו אחר צריך לשמור עליו הוא לא רגוע.
אני לא יודעת מה לעשות ...
אני ממש חסרת אונים
האם זה טבעי לגיל כזה והאם יש תקווה שהילד יפסיק לבכות מתישהו בגן.?
תודה מראש...
אורטל...אמא של אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק לא מסתגל לגן - תגובה
סמדר ריינר28/03/2012שלום אורטל,
גיל חצי שנה הוא גיל מאוד קטן, ולא כל הילדים בגיל הזה מתאימים לגן. יכול שעבורו יותר מתאים שיהיה אצל מטפלת אם יש לכם אפשרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ... אבל,
אורטל29/03/2012אין לנו אפשרות למטפלת . את חושבת שיש סיכוי שבחודש הקרוב הוא כן יסתגל כשהוא יהיה חודשיים בגן...? או שיכול להיות שזה אבוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ... אבל, - תגובה
סמדר ריינר30/03/2012שלום לך אורטל,
אני לא יכולה לדעת את זה. בודאי שיש סיכוי, אבל גם יכול להיות שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)