מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדות או פחדים לילד בן שמונה וחצינאוה28/03/2012
שלום לכן, בני בן שמונה וחצי עושה תנועות מוזרות עם הידיים.לעיתים ממצמץ.לעיתים קופץ קפיצות מסוימות .נוגע בדברים.
התופעה התחילה לפני סוכות. לאחר סוכות לקחנו אותו לפסיכולוג פרטי המומחה בחרדות ילדים למספר שיחות .הפסיכולוג אמר לנו שאין לו מה להמשיך כי הילד צוחק לומד כנדרש ומרגיש נינוח.וכיוון שהילד לא רוצה לבוא לשיחות זה מסמל שהתנהגויות אלו (על כל פנים לפי הפסיכולוג) לא מפריעות לו ואינם מונעות ממנו משהו.במהלך השיחות הרגשנו הטבה מסוימת ולאחרונה יש לומר שוב ישנה החרפה.
עלי לצין שהילד הולך לחברים ישן אצלם .יבבית שאני רואה אותו עושה את התנועות אני אומרת לי שים בתחתונים כי כך הפסיכולוג צחק אתו ואמר לו לשים בתחתונים.
ניסיתי גם לומר לו שידמיין אותו עושה את התנועות והוא אמר לי שיש דבר אחד שהוא עושה בדמיון פרידת לילה טוב מהחדר שלו.פעם הוא עשה את זה הלכה למעשה ועכשיו רק בדמיון.כמובן ששיבחתי אותו .
הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתך/כן והאם לעזוב אותו או שללכת להמשך שיחות,או לסוג אחר של טיפול כמו רכיבה על סוסים טיפןלית ,או פסיכו תראפיה, או שאני אמשיך לשוחח איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות או פחדים לילד בן שמונה וחצי - תגובה
סמדר ריינר29/03/2012שלום נאוה,
אני חושבת שכדאי לפנות לפסיכותרפיה בעניין, לטיפול שמשלב גם הדרכת הורים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)