התנהגות מפחידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות מפחידה
    מאיה
    11/02/2008

שלום רב,בני בן 4.5,התעורר לאחר שעת שינה,התישב במיטה תוך בכי וצעקות,לא הצלחתי להרגיע אותו בשום אופן.הילד ער לגמרי אך נראה כאילו הוא ילד אחר-ירד מהמיטה, רץ לסלון,רץ לחדר השינה וחזרה, צועק "אמא אני אוהב אותך" בלי הפסקה,לא ניתן להרגעה בשום אופן! ממש איוז אמוק,תופס את הבטן,משפשף את הידיים והעיניים, אומר שכלום לא כואב לו, אך שוב ושוב אומר "איה"ו"אמא אני אוהב אותך"ו"די",בוכה,רץ ממקום למקום.לבסוף נשכב במיטה לידי,אמר שהוא צריך להירגע,ו: "אני לא כל-כך יודע להגיד את הדברים הנכונים".הכל בערנות מוחלטת אך כאילו ילד אחר,מסתכל עלי כאילו לא לגמרי מכיר אותי.לבסוף נרדם והתעורר שוב,אמר:"צריך להניח לי" ונרדם שוב.ממש נבהלתי, היה נראה כאילו הוא בתוך התקף כלשהו. מדובר בפעם שניה שזה קורה תוך מספר חודשים אך לא בעוצמה כזו.
    אשמח להתיחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות מפחידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביעותי לילה

שושי יעקובי
    14/02/2008

התופעה שאת מתארת היא ביעותי לילה. חלק מהילדים סובלים מכך בגילאים הצעירים, מצב של מעין חלום מפחיד שהילד מתקשה להתעורר ממנו, לא ניתן להרגיעו. בערות הילד אינו זוכר את הארוע. התופעה הזו חולפת. לעיתים ביעותי לילה תכופים מעידים על מצב לחץ כלשהו שהילד נתון בו וכשהלחץ חולף גם הביעותים פוסקים.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו