מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות שונה בבית ובחוץ?ליאת01/04/2012
בתי עוד מעט בת 3 , כשאנחנו יוצאות מהבית לפעילות או לדודים ולמשפחה היא פתאום נאלמת דום, מתביישת ברמות מטורפות , אם מציעים לה לאכול או חטיף תמיד מסתכלת עלי לקבל אישור , בקושי מדברת יש כאלו שבקושי מכירים את הקול שלה, ממש נחבאת אל הכלים כמו שאומרים, ואנשים אומרים וואווו איזה ילדה טובה חושבים שהיא ממש מלאך , וכמעט אפס בעיות התנהגות יש לי איתה,( ורק אני יודעת שזה נובע מהביישנות שלה) כי.......
כשאנחנו נכנסות הביתה היא כאילו הופכת למשהו אחר,,,, ופה לא מובן לי איך כאילו בתוך פעוטה קטנה יש כאילו שתי אישויות, היא הופכת ל"טרוריסטית קטנה" כל רגע צריך להגיד לה לא ודי ,,, ומשתוללת וגם כל ההתנהגות של שנתיים הנוראיות גם יוצאות בבית , אני יודעת שזאת הטרטוריה שלה ופה היא מרגישה הכי בטוח, איך אתם מסבירות את זה ? הניגודים כל כך ניכרים שלי אין איך להסביר את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות שונה בבית ובחוץ? - תגובה
סמדר ריינר01/04/2012שלום טלי,
הבת שלך סובלת מחרדה חברתית, לכן היא נאלמת דום בחוץ. בבית, היא כנראה סובלת מחוסר גבולות. שתי הבעיות יכולות להיפתר על ידי הצבת גבולות נאותה בבית. כיוון שיש קשר בין חרדה לחוסר גבולות. אם כי לחרדה חברתית ייתכן שיש צורך בעוד דברים חוץ מהגבולות שיסייעו, ואני ממליצה לך לעיין בעמודת שאלות נפוצות בתשובה שעוסקת בפחדים של ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)