ילד בן 10 וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 10 וחצי
    מירב
    12/02/2008

שלום רב, אני אמא לילד בן 10 וחצי. עד לפני כחודשיים, הוא היה ילד טוב, תלמיד מצטיין, ובלי להגזים ילד שכל אמא הייתה רוצה. לפני כחודשיים החלו בעיות. אני עובדת עד 16:00, הוא אינו מקשיב לי, עושה מה שרוצה, משקר, חלה אצלו ירידה בלימודים, הוא רוב שעות היום מבלה רק עם חברים, גם כשאני אוסרת עליו הוא אינו מקשיב ועושה מה שהוא רוצה. מה עושים? אני חשה שאני מאבדת שליטה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 10 וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איתות של מצוקה

שושי יעקובי
    14/02/2008

כשילד מתחיל פתאום להתנהג בצורה שונה מהרגיל, או כמו שאת מתארת הילד מנסה בהתנהגותו לגרום לך לכעוס עליו אזי הוא מאותת לך שהוא זקוק לך ושהוא במצוקה. משהו מהמתרחש בנפשו, הוא מבטא באמצעות המריבות איתך. אני מציעה לך בשיחה איתו לדבר על כך שאת מרגישה שמשהוא קורה איתו בחודשים הללו, שהוא מיצר מצבים בהם את כועסת עליו ושאולי הוא מנסה להגיד לך בדרך הזו שמשהו מפריע לו.
    את מציינת כמה פעמים שאת עובדת עד 16:00 כיצד זה קשור לדעתך למצוקה העכשוית. האם השתנה משהו בנוכחות שלך בבית? אם כן את יכולה לציין בשיחה אתו גם את השינוי הזה ועד כמה את מבינה שאת חסרה לו.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו