מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שנתים ושלושה חודשים..בכי של "טירוף"אורית02/04/2012
אני בהריון שני בחודש שישי
לאחרונה הילד, בן שנתים ושלושה חודשים, החל לבקש רק אותי
במיוחד בבקרים ובלילות אך לא רק( אחרי שקמים, ובהשכבה )
לא מוכן להסתכל על אבא שלו. שאבא מגיע אליו לחדר בבוקר הילד בוכה בהסטריה מוחלטת, ממש באמוק מוחלט "אמא, אמא אמא אמא" לעיתים עם עינים עצומות בכלל ורק כששומע את הקול שלי הוא פוקח את העינים וישר נרגע.
גם שהוא מגיע לסלון ומתיישב בספה שלו בבכי עד שלא אגיע הוא לא יירגע.
הוא מבקש אותי המון וכשאבא שלו בא במקומי הוא מתחיל למרר בבכי מר וקורע לב (וקצת טירופי.. )
שאלתי אם יש משהו שאנחנו יכולים לעשות?האם זה שאני מגיעה כל פעם שהוא קורא לי רק מחמירה את המצב? קשה לי שלא להגיע אליו כשהוא מבקש אותי והשאלה אם נתעלם והאבא יגיע ויהיה לידו תוך כדי שהוא בוכה - הוא בסוף יירגע ?
זה קשור להריון לדעתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנתים ושלושה חודשים..בכי של "טירוף" - תגובה
סמדר ריינר02/04/2012שלום אורית,
התשובה לכל שאלותייך היא חיובית. זה כנראה קשור להריון, את מחמירה את מצב כשאת מגיעה, ואם אביו יגיע, ואת תתלעמי, זה ייפסק.
הילד שלך נהיה ער לכך שלאבא ואימא יש משהו מיוחד, שהוא לא שותף לו, והמשהו המיוחד הזה ייצר לו אח. כל זה זה תחרות רבה מדי עלייך, שמבחינתו מי שאחראי לה זה האבא. זה נקרא השלב האדיפלי.
אם בנך מצליח לנהל אתכם בעניין הזה, זה מאשר את הפנטזיה שלו שהוא בעצם הבן זוג שלך, ולא אבא. זו פנטזיה טבעית, אבל היא לא אמורה להתממש. הוא זקוק לכך שאתם תמחישו לו שהוא הילד ואתם ההורים ולא הוא מנהל את העניין. עם כל הכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)