מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת שנה מפחדתחני02/04/2012
ערב-טוב
בתי בת שנה ויש לה פחד מכמה דברים:
ביקרתי את אחותי ועלינו על מעלית ובתי לא הפסיקה לבכות היא פשוט רעדה מפחד וצרחה.
אח"כ ההיתי איתה השבוע בג'ימבורי ושמתי אותה בבריכת כדורים וגם שם היא צרחה ורעדה
והשבוע ניקתי לפסח בשואב אבק איך שהיא שמע את הרעש היא צרחה.
אני לא מבינה ממה הפחד
אני יודעת שבמעליות היא לא פחדה בגיל 5 חודשים בערך. למה עכשיו פתאום היא מפחדת??
תודה ויום טוב
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנה מפחדת - תגובה
סמדר ריינר03/04/2012שלום חני,
האם גם לך או לאבא של הילדה יש או היו פחדים וחרדות? האם גם את חוששת ממעליות או מרגישה אי שקט שם? יכול להיות שהילדה חשה זאת וזה משפיע עליה.חשוב במקרים כאלה לא לאבד את קור הרוח להרגיע אותה, ואם אתם סובלים מחרדות, אז כדאי לטפל בהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת שנה מפחדת
חני03/04/2012בוקר טוב
ממש לא. לא אני ולא בעלי חוששים ממעליות
אני לא מבינה גם למה היא פוחדת מבריכת כדורים?? מה מפחיד שם? כי זה היה בריכה מאוד מאוד קטנה .
איך לטפל בזה? לקחת אותה כול יום למעלית? או לבריכת כדורים? להראות לה שלא קורה כלום?
או לעזוב את זה וזה יעבור לבד?
תודה חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת שנה מפחדת - תגובה
סמדר ריינר03/04/2012שלום חני,
זה עוד לא מתאים "לטפל" בזה בגיל כל כך קטן, בגיל הזה ניתן רק לנסות להרגיע אותה, בהמשך או שזה יעבור או שהיא יותר תבין וניתן יהיה לטפל בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)