בת שנה מפחדת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שנה מפחדת
    חני
    02/04/2012

ערב-טוב
    בתי בת שנה ויש לה פחד מכמה דברים:
    ביקרתי את אחותי ועלינו על מעלית ובתי לא הפסיקה לבכות היא פשוט רעדה מפחד וצרחה.

אח"כ ההיתי איתה השבוע בג'ימבורי ושמתי אותה בבריכת כדורים וגם שם היא צרחה ורעדה

והשבוע ניקתי לפסח בשואב אבק איך שהיא שמע את הרעש היא צרחה.
    אני לא מבינה ממה הפחד
    אני יודעת שבמעליות היא לא פחדה בגיל 5 חודשים בערך. למה עכשיו פתאום היא מפחדת??
    תודה ויום טוב
    חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנה מפחדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה מפחדת - תגובה

סמדר ריינר
    03/04/2012

שלום חני,
    האם גם לך או לאבא של הילדה יש או היו פחדים וחרדות? האם גם את חוששת ממעליות או מרגישה אי שקט שם? יכול להיות שהילדה חשה זאת וזה משפיע עליה.חשוב במקרים כאלה לא לאבד את קור הרוח להרגיע אותה, ואם אתם סובלים מחרדות, אז כדאי לטפל בהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שנה מפחדת

חני
    03/04/2012

בוקר טוב
    ממש לא. לא אני ולא בעלי חוששים ממעליות
    אני לא מבינה גם למה היא פוחדת מבריכת כדורים?? מה מפחיד שם? כי זה היה בריכה מאוד מאוד קטנה .
    איך לטפל בזה? לקחת אותה כול יום למעלית? או לבריכת כדורים? להראות לה שלא קורה כלום?
    או לעזוב את זה וזה יעבור לבד?
    תודה חני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שנה מפחדת - תגובה

סמדר ריינר
    03/04/2012

שלום חני,
    זה עוד לא מתאים "לטפל" בזה בגיל כל כך קטן, בגיל הזה ניתן רק לנסות להרגיע אותה, בהמשך או שזה יעבור או שהיא יותר תבין וניתן יהיה לטפל בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו