בת 5 חושדת בילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 5 חושדת בילדים
    חגית
    03/04/2012

שלום
    ביתי בת 5 לאחרונה נתקלתי בתופעה שהיא אומרת שהיא חושדת בילדים שיעשו לה דברים רעים לדוגמא הינו בגן השעשועים והיא לא רצתה ללכת לשחק כששאלתי למה היא אמרה שהיא חושדת בילדים .כאשר הם בכלל לא דיברו והסתכלו עליה ניסיתי להסביר לה שאין לה מה לחשש אך זה לא עזר . גם המטפלת שבתי נמצאת בקיטנה אצלה (מספר ימים) אמר לי שהיא ילדה נהדרת והיא חברותית אבל יש לה מחשבות רעות והיא אמרה לה שהיא חושדת במספר ילדים בקבוצה כאשר היא ביררה מול הילדים היא הבינה שלא נאמר או נעשה לה כלום.נתקלתי בעוד מספר פעמיים שהיא אמרה לי את זה בסיטואציות שנות . אני חיבות להדגיש שלביתי יש קושר ביטוי מעולה אך למרות זאת באמירה הזאת אני לא מצליחה להבין אותה .
    אשמח לדעת אך להתייחס לנושא .
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 5 חושדת בילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 5 חושדת בילדים - תגובה

סמדר ריינר
    03/04/2012

שלום חגית,
    האם ביתך מסבירה במה היא חושדת בילדים? זה חשוב לנסות להבין למה היא מתכוונת. אם את לא מצליחה להבין באופן ישיר אולי כדאי לנסות לדובב אותה באופן עקיף למשל על ידי ציור או סיפור על ילדה שמשחקת עם ילדים ולתת לה להשלים מה קורה.
    לפי התוכן שיעלה אולי כדאי להמשיך ולברר האם זה משהו הגיוני, או האם הדבר שהיא חושדת בו/חוששת ממנו קרה לה בעבר עם ילדים אחרים ולכן היא נזהרת, או שזה דבר מאוד מוזר ולא מובן, שכדאי להמשיך לברר אותו עם איש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו