מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשה להתייעצותאורית03/04/2012
שלום,
הילד שלי אוטוטו בן 4 ויש לו קושי ליצור קשרים בצורה חיובית. מאז שהוא בן שנתיים בערך הוא ניגש לילדים בתוקפנות או בהצקות ומאד מאד מתקשה להתחלק ולתת. לדוגמה אתמול הוא פגש ילד שהיה איתו בגן שנה שעברה אז לאחר שהם הבחינו אחד בשני הוא בא אליו נפנף באיזה חבל שהיה לו ביד, עשה פרצוף כועס ובעט באבנים.. או שהיום נתתי לו עוגיות לחלק לחברים והיה לו קושי עצום עם זה. לא ברור... אני יכולה להוסיף "שמן למדורה" ולומר שאני מאז ומתמיד מאד חרדה למצבו החברתי ומן הסתם זה מהווה לו מכשול לא קטן, אך ככל שהנבואה מגשימה את עצמה הקושי נהיה יותר גדול בשבילי אבל כמובן בשבילו - איך אני יכולה לעזור לו? מעבר ללעבוד על עצמי - מה יכול להניע אותו להתרכך, לתת מעצמו, לשחק ברוגע??
אשמח מאד לעזרה,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה להתייעצות - תגובה
סמדר ריינר04/04/2012שלום אורית,
יעזור לו מאוד אם תפסיקי להתערב. לא תתני לו לחלק עוגיות ולא תהיי כל כך עסוקה בזה. פשוט תניחי לנושא ותעבדי על עצמך כמו כציינת. מצויין שאת מודעת לזה. זה יעשה את העבודה. אל תדאגי. ואם לא, אז רק אחרי שאת תהיי רגועה יותר ומטופלת יהיה טעם להנחות אותך איך לעזור לו. כל עזרה שתתני עכשיו, כשאת חרדה, רק תעצים את מצבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וחג שמח
אורית04/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה וחג שמח:-)
סמדר ריינר04/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)