בקשה להתייעצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בקשה להתייעצות
    אורית
    03/04/2012

שלום,
    הילד שלי אוטוטו בן 4 ויש לו קושי ליצור קשרים בצורה חיובית. מאז שהוא בן שנתיים בערך הוא ניגש לילדים בתוקפנות או בהצקות ומאד מאד מתקשה להתחלק ולתת. לדוגמה אתמול הוא פגש ילד שהיה איתו בגן שנה שעברה אז לאחר שהם הבחינו אחד בשני הוא בא אליו נפנף באיזה חבל שהיה לו ביד, עשה פרצוף כועס ובעט באבנים.. או שהיום נתתי לו עוגיות לחלק לחברים והיה לו קושי עצום עם זה. לא ברור... אני יכולה להוסיף "שמן למדורה" ולומר שאני מאז ומתמיד מאד חרדה למצבו החברתי ומן הסתם זה מהווה לו מכשול לא קטן, אך ככל שהנבואה מגשימה את עצמה הקושי נהיה יותר גדול בשבילי אבל כמובן בשבילו - איך אני יכולה לעזור לו? מעבר ללעבוד על עצמי - מה יכול להניע אותו להתרכך, לתת מעצמו, לשחק ברוגע??
    אשמח מאד לעזרה,
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשה להתייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה להתייעצות - תגובה

סמדר ריינר
    04/04/2012

שלום אורית,
    יעזור לו מאוד אם תפסיקי להתערב. לא תתני לו לחלק עוגיות ולא תהיי כל כך עסוקה בזה. פשוט תניחי לנושא ותעבדי על עצמך כמו כציינת. מצויין שאת מודעת לזה. זה יעשה את העבודה. אל תדאגי. ואם לא, אז רק אחרי שאת תהיי רגועה יותר ומטופלת יהיה טעם להנחות אותך איך לעזור לו. כל עזרה שתתני עכשיו, כשאת חרדה, רק תעצים את מצבו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וחג שמח

אורית
    04/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה וחג שמח:-)

סמדר ריינר
    04/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו