בת 12 עם add

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 12 עם add
    גפן
    12/02/2008

שלום רב,
    בתי בת ה- 12 ילדה מקסימה, נפלאה, עוזרת בבית, משחקת עם האחים שלה- הכל מצויין למעט כל מה שקשור לביה"ס, ששם היא "על הפנים"- אם זה בקטע הלימודי ואם זה בקטע החברתי ואני אפרט:
    .
    ב ל י מ ו ד י: היא אינה זוכרת שיש מבחן ולכן לא מתכוננת. -ניסיתי לרשום לה בגדול בלוח שנה בחדר, אבל אם אני לא יודעת, אז זה מתפספס.(אני רוצה לציין שיש מקצועות שהיא מעולה בהם כמו: תנך, היסטוריה ויש את אנגלית וחשבון-שבהם היא חלשה-למרות שאני מתגברת אותה עם הוראה מתקנת).

ב ח ב ר ת י :היא כ"כ רגישה שלא פעם היא נעלבת מחברותיה ובוכה-קורה שלעיתים הם מעליבים אותה בכוונה ע"מ שהיא תבכה(זה לפי תחושתה)-לי מהצד זה כואב ואני רוצה ל"חשל" אותה, השנה היא מסיימת בי"ס יסודי ועולה לחטיבת הביניים ששם זה "ג'ונגל" לעומת החממה שבו היא נמצאת עכשיו-חשבתי על סדנא או אימון רגשי/חברתי-אם אתן מכירות ויכולות להמליץ לי-אני אשמח.
    אנו גרים בראש העין.
    *אשמח לקבל ממכן טיפים במידה ויש לכן-גם על הנושא הלימודי וגם על החברתי.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 12 עם add

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה עדיין לתשובה!

גפן
    24/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה עם ADD

שושי יעקובי
    27/02/2008

הפרעת קשב היא מצב שיוצר הרבה מאוד קשיים בהתמודדות עם למידה ובי"ס. זו גם הסיבה לכך שבבית את פוגשת ילדה מקסימה, עוזרת ואילו בביה"ס מופיעים הקשיים. בבית היא לא צריכה להיפגש עם הקשיים שלה ואילו בביה"ס , כל שעה ושעה היא צריכה להתמודד עם קושי. בנושא של קשיי התארגנות אני מפנה אותך לחפש באינטרנט אתרים העוסקים בילדים עם ADD. שם תמצאי טיפים רבים.
    בתחום החברתי התאור שלך לא לגמרי ברור לי. האם את מתארת מצבים מתסכלים שהילדה שלך משתפת אותך בהם, אבל גם ילדות בנות גילה מתמודדות עם מצבים דומים. או שאת חושבת שלילדה שלך יש בעיות בהשתלבות החברתית. האם יש לה חברות קרובות, האם היא פעילה חברתית. האם יש לה קושי ליצור קשרים חברתיים חדשים. אלו שאלות חשובות לבדוק אתה על מנת להחליט על כל סוג של טיפול רגשי פרטני או קבוצתי.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק רציתי לומר תודה.

גפן
    02/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו