מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 12 עם addגפן12/02/2008
שלום רב,
בתי בת ה- 12 ילדה מקסימה, נפלאה, עוזרת בבית, משחקת עם האחים שלה- הכל מצויין למעט כל מה שקשור לביה"ס, ששם היא "על הפנים"- אם זה בקטע הלימודי ואם זה בקטע החברתי ואני אפרט:
.
ב ל י מ ו ד י: היא אינה זוכרת שיש מבחן ולכן לא מתכוננת. -ניסיתי לרשום לה בגדול בלוח שנה בחדר, אבל אם אני לא יודעת, אז זה מתפספס.(אני רוצה לציין שיש מקצועות שהיא מעולה בהם כמו: תנך, היסטוריה ויש את אנגלית וחשבון-שבהם היא חלשה-למרות שאני מתגברת אותה עם הוראה מתקנת).
ב ח ב ר ת י :היא כ"כ רגישה שלא פעם היא נעלבת מחברותיה ובוכה-קורה שלעיתים הם מעליבים אותה בכוונה ע"מ שהיא תבכה(זה לפי תחושתה)-לי מהצד זה כואב ואני רוצה ל"חשל" אותה, השנה היא מסיימת בי"ס יסודי ועולה לחטיבת הביניים ששם זה "ג'ונגל" לעומת החממה שבו היא נמצאת עכשיו-חשבתי על סדנא או אימון רגשי/חברתי-אם אתן מכירות ויכולות להמליץ לי-אני אשמח.
אנו גרים בראש העין.
*אשמח לקבל ממכן טיפים במידה ויש לכן-גם על הנושא הלימודי וגם על החברתי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה עדיין לתשובה!
גפן24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה עם ADD
שושי יעקובי27/02/2008הפרעת קשב היא מצב שיוצר הרבה מאוד קשיים בהתמודדות עם למידה ובי"ס. זו גם הסיבה לכך שבבית את פוגשת ילדה מקסימה, עוזרת ואילו בביה"ס מופיעים הקשיים. בבית היא לא צריכה להיפגש עם הקשיים שלה ואילו בביה"ס , כל שעה ושעה היא צריכה להתמודד עם קושי. בנושא של קשיי התארגנות אני מפנה אותך לחפש באינטרנט אתרים העוסקים בילדים עם ADD. שם תמצאי טיפים רבים.
בתחום החברתי התאור שלך לא לגמרי ברור לי. האם את מתארת מצבים מתסכלים שהילדה שלך משתפת אותך בהם, אבל גם ילדות בנות גילה מתמודדות עם מצבים דומים. או שאת חושבת שלילדה שלך יש בעיות בהשתלבות החברתית. האם יש לה חברות קרובות, האם היא פעילה חברתית. האם יש לה קושי ליצור קשרים חברתיים חדשים. אלו שאלות חשובות לבדוק אתה על מנת להחליט על כל סוג של טיפול רגשי פרטני או קבוצתי.
שושי יעקובי
פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק רציתי לומר תודה.
גפן02/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
