מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף!אמא07/04/2012
אנחנו זוג ישראלים בעלי ארחות אמריקראית שחיים כבר ארבע שנים בהונג קונג. ביתנו בת השנתיים אוטוטו אמורה להתחיל גן לראשונה ויש לנו את האופציה הנורמטיבית פה שזה גן יהודי או גני ילדים לילדים מערביים (בשניהם יש ילדים דוברי אנגלית מעורבים) אך בעלי העלה אופציה פחות אורטודקסית לשלוח את ביתנו לגן סיני מאחר ששנינו מסכימים שחשיבות השפה הסינית היא גבוהה ביותר, ואף יותר ברמת שפת אם. הגן מקסים, התוכן הלימודי שלו פורה, והילדים נראים מאושרים ושמחים. אז מה הבעיה? ובכן, בתנו תהיה המערבית היחידה בין כול הילדים הסינים,(בערך 15 - 20) ואינה דוברת מילה סינית (מבינה אנגלית ועברית כרגע, עם אוצר מילים גדול מאוד) ואני גם מוטרדת מהיחס של הגננות הסיניות - שהוא יותר קר מהיחס של הגננות בגנים השניים. גם נושא האוכל הוא רלוונטי כי יהיו ימים בהם נשלח אוכל מהבית כי היא לא אוכלת חזיר או מאכלי ים. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! - תגובה
סמדר ריינר08/04/2012שלום לך,
אני חושבת שאת צודקת. ידיעת השפה הסינית היא הרבה פחות חשובה מאשר התפתחות נפשית תקינה בגיל כל כך קטן. חריגות של הילדה בגיל כה קטן הן מבחינה חברתית והן מבחינה תרבותית יכולה לגרום לה נזק ולא הייתי בוחרת באופציה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)