דחוף!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף!
    אמא
    07/04/2012

אנחנו זוג ישראלים בעלי ארחות אמריקראית שחיים כבר ארבע שנים בהונג קונג. ביתנו בת השנתיים אוטוטו אמורה להתחיל גן לראשונה ויש לנו את האופציה הנורמטיבית פה שזה גן יהודי או גני ילדים לילדים מערביים (בשניהם יש ילדים דוברי אנגלית מעורבים) אך בעלי העלה אופציה פחות אורטודקסית לשלוח את ביתנו לגן סיני מאחר ששנינו מסכימים שחשיבות השפה הסינית היא גבוהה ביותר, ואף יותר ברמת שפת אם. הגן מקסים, התוכן הלימודי שלו פורה, והילדים נראים מאושרים ושמחים. אז מה הבעיה? ובכן, בתנו תהיה המערבית היחידה בין כול הילדים הסינים,(בערך 15 - 20) ואינה דוברת מילה סינית (מבינה אנגלית ועברית כרגע, עם אוצר מילים גדול מאוד) ואני גם מוטרדת מהיחס של הגננות הסיניות - שהוא יותר קר מהיחס של הגננות בגנים השניים. גם נושא האוכל הוא רלוונטי כי יהיו ימים בהם נשלח אוכל מהבית כי היא לא אוכלת חזיר או מאכלי ים. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף! - תגובה

סמדר ריינר
    08/04/2012

שלום לך,
    אני חושבת שאת צודקת. ידיעת השפה הסינית היא הרבה פחות חשובה מאשר התפתחות נפשית תקינה בגיל כל כך קטן. חריגות של הילדה בגיל כה קטן הן מבחינה חברתית והן מבחינה תרבותית יכולה לגרום לה נזק ולא הייתי בוחרת באופציה הזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו