המשך לצעקות לסמדר ביינר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• המשך לצעקות לסמדר ביינר
    j
    08/04/2012

היי
    יש לי ילד כמעט בן 3 .
    אני נשאה ואימי גרה איתנו מאז שהבן שלנו נולד , כדי לעזור.
    היו הרבה צעקת ביני לבין בעלי וביני לבין אימי בנוכחות הילד ( ויכוחים מאוד סוערים , טריקת דלתות וכ'ו ) פעמים בודדות אפילו הגיעו למצבים יותר קיצוניים.
    בעלי ואני כבר חצי שנה לא רבים בנוכחות הילד , אימי ואני עדיין רבות ( הגיע למצב שהיא החזיקה את הבן שלי בידיים וצעקה אליי ).

הגענו למצב שאלינו לטפל בעצמנו ועכשיו עובדים כדי לגיע למצב יותר טוב.

חשוב לציין שהויכוחים לא היו על בסיס יומי אלא דברים שקו מדי פעם ( פשוט בצורה סוערת מאוד ).
    הבן שלי יש לו קצת איחור בדיבר ואנחנו נמצאים אצל קלינאית תקשורת ו פסיכולוג התפתחות שאמרה שהגיע למסקנה שהילד חכם מאוד וילד ס"כ מאושר.

בהתחלה כשהגענו אליה הוא היה בן   ו10 חודשים היא אמרה שהיה סגור ומפוחד ועכשיו היא רואה ילד עם יותר ביטחון שהוא מאושר.

הבן שלי היה לו נוזלים באוזניים ושקד שלישי .

גם אליי לציין שכל אחד מאיתנו אוהב ומפנק את הילד מאוד .

אם נגיע למצב של הורמוניה , האם נוכל לתקן את ה , נזק " שאולי נוצר או שגיל 2 ו חודשים זה כבר מאוחר מדי והוא יקח איתו משקעים לשלבים יותר מאוחרים בחיים.

רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך לצעקות לסמדר ביינר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לצעקות לסמדר ביינר - תגובה

סמדר ריינר
    09/04/2012

שלום לך,
    אתם יכולים לשפר את המצב לעומת מה שהיה אם לא הייתם מטפלים, אף אי אפשר למחוק דברים שקרו לגמרי. נסי להשלים עם זה שאת עושה כמיטב יכולתך, כולם עושים טעויות, אין הורות מושלמת ואי אפשר להחזיר דברים לאחור, אף פעם, אפשר לשקם ולתקן, זה אף פעם לא מושלם, אבל זה המון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו