לכ' סמדר ריינר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לכ' סמדר ריינר
    אימא
    09/04/2012

שלום,
    כבר יומיים הילד מושך את הראש שלי לכיוון הראש שלו ועושה את זה חזק. ואני יודעת שזה כואב לו, כי זה כאב לי. אני מסבירה לו שזה כואב לשנינו, הילד כועס. וכבר כמה חודשיים כשהוא כועס הוא אומר משפטים כמו: "לא רוצה לשחק עם אימא, לא רוצה לרקוד עם אימא, לא רוצה לחבק אימא ו..." - זאת אומרת כל מה שאני אוהבת לעשות איתו הוא אומר "לא". שזה קורה גם כשאחרים כועסים עליו, גם אם הוא נופל בחצר, גם אם הוא רואה בסביבה ילדים, הוא פונה עלי ואומר "אותם משפטים". מה זה?
    ועוד דבר, כשהילד בגן הילד אחר ועכשיו הילד בחופש הילד אחר. כשהוא בגן הוא לא איתנו ולא עם הילדים ועכשיו בחופש יותר מחפש אותנו. הרבה נעים לי וקל לי ושקט לי עם המצב כשהוא בבית. ואני כבר מרגישה שאיך שיהיה גן שוב יהיה לי קשה איתו ועם הגן. איך לצאת מזה? אני כבר הייתי רוצה שיהיה חופש הגדול!!!!!!!!!!!!!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכ' סמדר ריינר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכ' סמדר ריינר - תגובה

סמדר ריינר
    09/04/2012

שלום אוקסנה,
    זה לא נורא שהילד כועס. שיכעס. זה יעבור לו. כשהוא מכאיב לך את חייבת להפסיק את זה בנחרצות, ולא משנה אם הוא כועס.
    העובדה שאת רוצה את הילד קרוב אלייך כל הזמן, היא חלק מהקושי שלך, ונדמה לי שאת יודעת את זה. זה לא בריא עבור הילד. זה בסדר גמור שילד כועס לפעמים ע ל ההורה, ולא מחפש את ההורה כל הזמן. זה אפילו בריא מאוד. אני מבינה שבעינייך זה לא מוצא חן, אבל אין ברירה. אם את רוצה ישום אחד הילד הזה יהיה עצמאי, זו הדרך. קחי בחשבון שאת לא תהיי לצידו כל החיים, וככל שהוא יגדל הוא יצטרך לעשות דברים לבד, בלעדייך. הציפייה שלך שכל הזמן הוא יצטרך אותך, היא לא בריאה עבורו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך

אימא
    10/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו