בעיות שינה לבן שנתיים ו-9 חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה לבן שנתיים ו-9 חודשים
    שרית
    10/04/2012

הי סמדר,
    חג שמח.

יש לי 2 בנים, בן 5 ו-9 חודשים ובן 2 ו-9 חודשים.
    הגדול מאז ומעולם ישן בשעה קבועה, נכנס למיטה לאחר טקס שינה ברור וידוע ונרדם לבד תוך כמה דקות.
    הקטן, מאז שהוא במיטה רגילה שיכול לרדת ממנה, לא נותן לי מנוח.
    יש ערבים שהולך לישון ב22:00 ואפילו 23:00 בלילה, וכמובן, לא מצליח לקום בבוקר.
    טקס השינה שלהם משותף וקבוע, ארוחת ערב, מקלחת צחצוח שיניים, לפעמים מספיקים סיפור ולפעמים לא, תלוי בזמנים... וחיבוקים ולמיטה.
    הוא תמיד!!! יורד מהמיטה, בא לסלון, הוא כאילו מקבל מרץ אחרי המקלחת, למרות שאני רואה שהוא מאד עייף ומתחיל לרוץ בבית.
    מה את ממליצה לי לעשות? איך אפשר לגרום לו לישון בשעה סבירה?
    נמאס לי מהצעקות ומההחזרה למיטה בשקט ובלי לדבר (שניסיתי כמה שבועות ולא עזרה) אני ממש אובדת עצות.
    דרך אגב, האבה לא נמצא בשעת ההשכבה (כמעט אף פעם) וכשהוא נמצא אז כמובן זה גרוע יותר כי הוא רוצה לראות אותו. למרות שגם בעלי כועס אליו ולא משתף איתו פעולה במשחקים ודורש ממנו ללכת למיטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה לבן שנתיים ו-9 חודשים - תגובה

סמדר ריינר
    10/04/2012

שלום לך,
    חשוב בשעת ההשכבה להחשיך את הבית וליצור אווירת שינה. כמו כן חשוב להמשיך ולהחזיר אותו למיטה, למרות מחאותיו, ולהיות עיקביים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו