ביתי והחבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביתי והחבר
    ימית
    11/04/2012

שלום ביתי בת 14 כיתה ח , יש לה חבר בכיתה ט, אהבה גדולה יש ביניהם, רציתי לשאול האים זה בסדר שבגיל כזה ביתי מעלה בפייסבוק תמונות שלהם כשהם מתנשקים ? אני מרגישה קצת לא נח ואני לא יודעת האים לבקש ממנה להוריד אותם או להתעלם? נ.ב. ביתי ואני מדברות בפתיחות ואני יודעת שמעבר לנשיקות אין ביניהם שום דבר אחר...אך בכל זאת לא יודעת איך להגיב שכולם חשופים לתמונות שלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביתי והחבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביתי והחבר - תגובה

סמדר ריינר
    11/04/2012

שלום אלנית,
    אין כאן באמת שאלה של בסדר או לא בסדר אלא של דיעה וטעם אישיים. אם אכן יש ביניכן פתיחות ואתם מדברות על הנושאים האלה, אולי כדאי שגם על זה תדברי איתה בפתיחות, ותשתפי אותך בתחושה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביתי והחבר

ימית
    11/04/2012

שלום,לאחר ששוחחתי איתה ביתי ניתקה עצמה מהחברות בפייסבוק עם אחיה כדי שלא אוכל להיכנס דרכו ולראות את המתרחש מה עלי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביתי והחבר - תגובה

סמדר ריינר
    11/04/2012

שלום אלנית,
    מדוע את חושבת שאת צריכה לעשות משהו? ממה את חוששת? כל העניין לא ברור. קודם ציינת ששוררת ביניכן פתיחות, ולכן הצעתי לך לדבר עם הבת, אולם מתברר שבעקיבות השיחה ביתך נסגרה עוד יותר, את לא מציינת מדוע, מה היה באותה השיחה, האם נפגעה ממך, האם התווכחתן, האם רבתן, אם כן למה? מה היא אמרה? מה את אמרת? ממה את חוששת לגבי התמונות עם החבר בפייסבוק?
    אם תשתפי יותר בהתלבטות שלך, בחששות שלך ובמה שקרה יהיה יותר קל לחשוב איזו עזרה להציע לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו