טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לפני כשנתיים בערך הוריי התגרשו גירושים לא קלים, ומאז כל בני המשפחה עברו משברים לא פשוטים. רובנו התגברנו אך אחי הקטן (בן 10 וחצי) עדיין לא, ושוב אני לא בא מתוך מקום של שיפוט אלא לדעת האם דברים שקורים כעת תקינים או לא. או מפחד להשאר לבד, כל דבר קטן פוגע בו, הוא מאוד חברותי אבל אם מישהו מעיר לו משהו או סופג את זה, ופתאום מתפוצץ. אני מאמין שאין מה לעשות עם הדברים הללו, אך אני חושב שאמי נותן לזה קצת לגיטמציה, במקום לדבר איתו שזה בסדר שישאר לבד היא כל הזמן מלטפת אותו ומביאה לו בייביסיטרים. או לדוגמא שהוא לא אוהב לישון לבד, אז כל לילה הוא ישן יחד עם אימי. זה נראה לי לא טוב בכלל אבל מי אני שאגיד משהו. סתם רציתי את עצתך על מה שקורה בבית, האם זה נורמלי שילד ישן עם אימו בגילאים כאלו? או שיפחד להיות לבד? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום איתמר, אני חושבת שאתה צודק, התמונה שאתה מתאר דורשת התייחסות טיפולית. אני לא יודעת בן כמה אתה, וזו בודאי לא אחריות שלך. אולי תציע לאימך לפנות לפורום או לאיש מקצוע על מנת לקבל עזרה לגבי החרדות של אחיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד