לא כייף לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא כייף לי
    דנה
    11/04/2012

הבן שלי בן 8, ילד שתמיד ידע להתבטא בעל פי ולהביע את הרגשות שלו. בזמן האחרון הוא חוזר ואומר שהוא לא יודע למה אבל הוא מרגיש שלא כייף לו ושהוע עצוב. הוא חוזר על זה כבר כמה שבועות ואני מתחילה להיות מודאגת. אודה אם תתנו לי קצה חוט כיצד להתחיל לטפל בבעיה, מה לשאול אותו, ןאם יש צורך- לאיזה גורם מקצועי עלי לפנות
    חג שמח. דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא כייף לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא כייף לי - תגובה

סמדר ריינר
    11/04/2012

שלום דנה,
    אפשר לנסות לשאול אותו שאלות יותר מפורטות, למשל איך הוא מרגיש בבית הספר, איך הוא מרגיש עם החברים, מה הם עושים ביחד, האם קרה לו משהו עם אחד מהם, האם יש דברים בבית שמציקים לו ולא נעימים לו, אם היו דברים שאפשר היה לשפר בבית או במשפחה מה הוא היה מציע, וכו'. בכל אופן אם אתם מוטרדים ניתן לפנות לפסיכולוג או פסיכותרפיסט שעובד עם ילדים, אתם יכולים לפנות לאחת ממנהלות הפורום שעובדת באיזורכם, או לבקש המלצה ממכרים, או מפסיכולוגית בית הספר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו