בן שנה וחצי ו 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנה וחצי ו 3
    מילה
    12/04/2012

בני בן השנה וחצי ילד מקסים חייכן חכם דעתן, עקשן
    כאשר לא מקבל מה שהוא רוצה ישר מתחיל בצרחות, ובכי שלפעמים גם מקבל מכה, אם יושב למשל על הכיסא אוכל עד שפתאום מתחיל להשתולל ולזרוק כל מה שנמצא בהישג ידו,
    וגם כשמקבל כבר מה שרצה ממשיך עם ההתקף וזורק את מה שרצה ושוב כל מה שנמצא סביבו.
    יש לי עוד ילד בן 3 שכנראה לפעמים נכנסת בו הקנאה של אחיו הקטן ומתחיל להשתולל לצרוח לדבר לא יפה, מילים שאני לא יודעת מאיפה למד אותם כי אנחנו לא אומרים אותם, בסהכ הוא ילד מקסים נבון חכם פיקח רק קצת היפארקטיבי
    אני לא יודעת מה לעשות אמא שלי אומרת לי שנכשלתי בחינוך מה שמאד מעליב אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה וחצי ו 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה וחצי ו 3 - תגובה

סמדר ריינר
    14/04/2012

שלום מילה,
    אם אימך אומרת לך שנכשלת בחינוך, אני הייתי עונה לה על זה שהכל מתחיל בבית וכנראה הכישלון עוד מתחיל אצלה, כי היא לא חינכה אותך נכון. עוד הייתי מוסיפה ואומרת לה שהערות כאלה לא עוזרות אלא רק מורידות את הביטחון, ושאת מבקשת ממנה להימנע מהן.
    לגבי הידלים שלך, חשוב מאוד לא להתייחס להתקפים האלה. אם ההתקפים האלה מצליחים להביא לכך שהילד מקבל את מה שהוא רצה, או שהוא מקבל המון תשומת לב בגללן, הם יימשכו. אם הוא יפנים לאט אלט שזה לא עוזר לו, אף אחד לא מתרגש מזה וזה לא שמיג את המטרה, ההתקפים האלה ייפסקו. לשם כך את צריכה להיות מאוד סבלנית ועיקבית. מספיק שפעם אחת הגבת להתקף הזה, נתת לו את מה שהוא רצה או פשוט כרכרת סביבו, דיברת, התחננת, איימת וכו', תצטרכי להתחיל את הכל מהתחלה.
    כנ"ל לגבי הבן הגדול.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מילי
    14/04/2012

תודה, למרות שאני עצמי לא היתי כזו היתי ילדה מאד ממושמעת ונוחה ורגועה אני לא יודעת למה היא אומרת לי את זה , אני חושבת שהם פשוט עדיין קטנים לכן בודקים אותנו ואת הגבולות וזה דבר שיחלוף מעצמו, אני לא היתי כזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו