התייעצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    גלית
    13/04/2012

בני לומד בכיתה ה' תלמיד מחונן. יש לו חבר שהוא הכי מקובל בכיתה והאמא נמנעת מקשר ומעדיפה אותנו בעדיפות אחרונה . היא תמיד מזמינה אליה חברים אחרים . בני מוזמן פעם בכמה חודשים בערך לשעה . אני מרגישה שהיא לא מחבבת אותנו וכשאין לה סידור אחר היא פונה אלינו תמיד שבנה יבוא אלינו ואני תמיד נענית בחיוב. האם כדאי להניח לה ולחכות שרק היא תהיה בקשר?האם חוסר הקשר הזה ישפיע על בני מבחינה חברתית? האם יש משהו שעלי לעשות?תודה רבה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך התייעצות

גלית
    13/04/2012

היא מתייחסת לזה שהיא מבקשת ממני עזרה לה ולבנה ואני לא מסרבת כדבר מובן מאליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות - תגובה

סמדר ריינר
    14/04/2012

שלום גלית,
    אני חושבת שאתם בכל צריכים להניח לילד הזה ולאימא שלו. גם אם הוא הכי מקובל בכיתה, יש עוד ילדים. עצם זה שאתם נותנים כל כך הרבה מקום להעדפות שלו ושל אימא שלו, אתם מנציחים בכך את המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכורה למוצץ

סיון
    13/04/2012

בתי בת השנתיים ועשרה חוד' כמשתמע מכורה למוצץ . מדובר מהרגע שמתעוררת, במשך היום וכמובן שבשינה . אני מודאגת ,האומנם מדובר בשיני חלב אך כבר עכשיו השיניים שלה נפגעו מפעולת המציצה ,הן קטנות ובעלות מבנה מעגלי . יש לציין כי, במהלך השינה כאשר המוצץ נופל , אוטומטית מתחילה לחרוק את שינייה .
    מעבר לכך גם בשעות היום ,האומנם כיום כבר פחות ,אך עדיין חשוב לה ,גם אם אינה עם המוצץ בפה להחזיק אותו צמוד אליה ולדעת בכל רגע נתון היכן נמצא.אפילו יש לה קופסא של מוצצים.מדובר בילדתי הבכורה, אחות לקטן ממנה בשנה וארבעה חוד' (שאינו לוקח מוצץ מיום היוולדו ), מקסימה ,חברותית, בוגרת, בעלת ביטחון ומאוד דומיננטית בכל מקום אליו היא מגיעה .
    הייתי מעוניינת לדעת מהי המלצתכן לגמילה מוצלחת ?

יש לציין ,שלפעמים אנחנו אומרים לה ,שהיא ילדה גדולה ובוגרת ואינה זקוקה למוצץ ושרק תינוקות לוקחים מוצץ.
    האם זה בסדר בכלל לומר זאת ? זה יכול לערער את בטחונה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו