מכורה למוצץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • מכורה למוצץ
    סיון
    13/04/2012

    בתי בת השנתיים ועשרה חוד' כמשתמע מכורה למוצץ . מדובר מהרגע שמתעוררת, במשך היום וכמובן שבשינה . אני מודאגת ,האומנם מדובר בשיני חלב אך כבר עכשיו השיניים שלה נפגעו מפעולת המציצה ,הן קטנות ובעלות מבנה מעגלי . יש לציין כי, במהלך השינה כאשר המוצץ נופל , אוטומטית מתחילה לחרוק את שינייה .
    מעבר לכך גם בשעות היום ,האומנם כיום כבר פחות ,אך עדיין חשוב לה ,גם אם אינה עם המוצץ בפה להחזיק אותו צמוד אליה ולדעת בכל רגע נתון היכן נמצא.אפילו יש לה קופסא של מוצצים.מדובר בילדתי הבכורה, אחות לקטן ממנה בשנה וארבעה חוד' (שאינו לוקח מוצץ מיום היוולדו ), מקסימה ,חברותית, בוגרת, בעלת ביטחון ומאוד דומיננטית בכל מקום אליו היא מגיעה .
    הייתי מעוניינת לדעת מהי המלצתכן לגמילה מוצלחת ?

    יש לציין ,שלפעמים אנחנו אומרים לה ,שהיא ילדה גדולה ובוגרת ואינה זקוקה למוצץ ושרק תינוקות לוקחים מוצץ.
    האם זה בסדר בכלל לומר זאת ? זה יכול לערער את בטחונה ?

    בטעות רשמתי זו תחילה כתגובה לשאלה של מישהי אחרת מהפורום ,וזאת בשל התנסות ראשונה שלי , עמכם הסליחה .

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכורה למוצץ

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • מכורה למוצץ - תגובה

    סמדר ריינר
    14/04/2012

    שלום סיון,
    חשוב שתניחו לעניין המוצץ, אך כן תנסו ללמד אותה עוד דרכים להרגעה, למשל לחבק בובת פרווה, לחשוב על דברים נעימים, ועוד.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו