ילדה בת 9

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 9
    אמא
    14/04/2012

בתי בעוד חודשיים תיהיה בת תשע .

בזמן האחרון התחילה לגעת (הכוונה לא מכניסה את היד לתוך המכנסיים ) אלא רק נוגעת מבחוץ באיבר המין שלה הסברנו לא שזה עושים זאת ונוגעים ליד אנשים ושזהו איזור אינטימי , טוענת שיש לה גירוד בדקנו ראשית כל אצל הרופא שנתן לה לעשות בדיקת שתן שיצאה תקינה לאחר מכן נתן לה וירוקס בטענה שאולי יש לה תולעים אך נתנו לה פעמיים לאחר עשרה ימים הושלם הטיפול אך גם זה לא עזר . עדיין ממשיכה לגעת רוב הזמן אני מסבירה לה אך זה לא עוזר . אני פוחדת שבסביבת החברים בהפסקות גם תמשיך כך ואני לא אהיה שם כדי להעיר לה אולי היא לא שולטת בזה ולא מודעת לזה .
    יש לציין שהיא ילדה רגישה יש בה ילדותיות .

ממה זה יכול להיות והאם אפשר לטפל בזה אם אפשר עזרה והכוונה אשמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 9

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 9 - תגובה

סמדר ריינר
    15/04/2012

שלום לך,
    לא ציינת אצל איזה רופא היית, ייתכן שכדאי לפנות גם לרופא עור, או לחזור לרופא שהייתם אצלו ולהגיד שהטיפול לא עזר כדי להמשיך את תהליך הבירור.
    בכל אופן אני מבינה שאת חושבת שיש לכך גם פן פסיכולוגי. כדאי לברר עם הילדה האם משהו מציק לה או מטריד אותה בזמן האחרון, אולי משהו שלא סיפרה, אולי משהו שחשה בושה לגביו. חשוב לעשות את הבירור באווירה אוהדת ולא שיפוטית, וגם אם היא לא עונה באותו רגע, להשאיר את הדלת פתוחה כדי שתרגיש נוח לפנות בהמשך ולהמשיך לדבר על העניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו