הקטנה שלי מושכת לתאום שערות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הקטנה שלי מושכת לתאום שערות
    שלומית
    16/04/2012

אני אמא לתאומים בן ובת בני שנה וארבע ,הבת מאוד דומיננטית והבן יותר עדין. בכללי הם משחקים יפה אבל כבר כמה זמן היא מושכת לו השערות וצוחקת .ניסיתי הכל , ניסיתי לכעוס ,ניסיתי לגרום לה ללטף אותו, ניסיתי להסיח את דעתה....כלום לא עזר היא ממשיכה וזה כל כך חזק שהוא לא נושם מבכי אחרכך וכוקורע לי את הלב ואני גם כועסת עליה שחוץ מזה היא נשמה טובה .
    אני מרגישה שהיא מנסה למשוך תשומת לב בצורה כזאת( לא שחסר לה כי אני איתם כל היום בבית) פשוט נראה שכשהיא רוצה אותי היא עושה את זה או כשהוא עסוק היא באה לו ואני מיואשת מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקטנה שלי מושכת לתאום שערות - תגובה

סמדר ריינר
    16/04/2012

שלום שלומית,
    אם את מבינה שזה עניין של תשומת לב חושב לא לתת לה תשומת לב כשזה קורה. כלומר לאסור את זה עליה בצורה קצרה מאוד ובטון סמכותי, להפסיק את פיסית אם יש צורך, אבל לא להתחיל סיפור שלם סביב זה של דרמה, הסברים, כעסים וצעקות. פםשוט לעצור את זה, לומר:"אסור" ולהמשיך הלאה. אחרי זמן, אם התיי עיקבית, היא תבין שזה לא מניב את תשומת הלב המצופה ותחדל. כמו כן, ללמד ואתה ללטף במקום זה זה בודאי לא יעיל, היא זקוקה להוצאת תוקפנות ולא לרוך, אלה שתי פעולות שלא מיועדות להחליף זו את זו. את יכולה ללמד ואתה במקום זה למשוך שעורת של בובה או להרביץ לכרית, אבל לא לצפות ממנה להחליף פועל התוקפנית בפעולה של רוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו