מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התקפת חרדה?אמא אוהבת17/04/2012
שלום,
בני בן החמש רצה להכין לעצמו קורנפלקס לארוחת בוקר. הוא לקח מהשיש קערה לא נקייה וכשהחלפתי לו את הקערה לקערה זהה מהמגירה הוא פתאום התחיל לצרוח ולא הצליח לנשום. שנינו נבהלנו מאוד. כמובן שמייד הרגעתי אותו ועזרתי לו להחזיר את הנשימה. האם זו התקפת חרדה? זו פעם ראשונה שתופעה כזו קוראת, אם כי בתקופה האחרונה אני מרגישה שהוא פחות רגוע, מתרגז יותר ובוכה. אני לא יכולה להצביע על אירוע מסויים בגן או בבית שיכול היה להשפיע עליו. כיצד כדאי לפעול? האם לערב את פסיכולוגית הגן? האם לפעול במישור הפרטי? אני חוששת מהכתמת הרקורד שלו אבל רוצה לעשות כל מה שנדרש לרווחתו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפת חרדה? - תגובה
סמדר ריינר18/04/2012שלום לך,
לא ברור לי מהתאור שלך אם זה התקף חרדה או משהו אחר. לא בורר מדוע הוא התחיל לצרוח. יכול להיות גם שזה סוג של מניפולציה מולכם, דרך להשיג תשומת לב או משהו בסגנון הזה. נסי לבדוק איתו מדוע הוא צרח, האם נבהל, האם כעס, וכו'. כמו כן שימי לב אם זה קורה שוב. מהנתונים שנתת קשה עדיין לאבחן את זה כהתקף חרדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר.
אמא18/04/2012אם אירוע נוסף יתרחש בקרוב, אכתוב לך שוב.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)