התקפת חרדה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התקפת חרדה?
    אמא אוהבת
    17/04/2012

שלום,

בני בן החמש רצה להכין לעצמו קורנפלקס לארוחת בוקר. הוא לקח מהשיש קערה לא נקייה וכשהחלפתי לו את הקערה לקערה זהה מהמגירה הוא פתאום התחיל לצרוח ולא הצליח לנשום. שנינו נבהלנו מאוד. כמובן שמייד הרגעתי אותו ועזרתי לו להחזיר את הנשימה. האם זו התקפת חרדה? זו פעם ראשונה שתופעה כזו קוראת, אם כי בתקופה האחרונה אני מרגישה שהוא פחות רגוע, מתרגז יותר ובוכה. אני לא יכולה להצביע על אירוע מסויים בגן או בבית שיכול היה להשפיע עליו. כיצד כדאי לפעול? האם לערב את פסיכולוגית הגן? האם לפעול במישור הפרטי? אני חוששת מהכתמת הרקורד שלו אבל רוצה לעשות כל מה שנדרש לרווחתו.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפת חרדה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפת חרדה? - תגובה

סמדר ריינר
    18/04/2012

שלום לך,
    לא ברור לי מהתאור שלך אם זה התקף חרדה או משהו אחר. לא בורר מדוע הוא התחיל לצרוח. יכול להיות גם שזה סוג של מניפולציה מולכם, דרך להשיג תשומת לב או משהו בסגנון הזה. נסי לבדוק איתו מדוע הוא צרח, האם נבהל, האם כעס, וכו'. כמו כן שימי לב אם זה קורה שוב. מהנתונים שנתת קשה עדיין לאבחן את זה כהתקף חרדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר.

אמא
    18/04/2012

אם אירוע נוסף יתרחש בקרוב, אכתוב לך שוב.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו