ילדה בת 6 חושבת על המוות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 6 חושבת על המוות
    יערית
    17/04/2012

מדובר בילדה בת 6 וחצי ,יחידה להורים גרושים, מאוד מפונקת כובשת וממגנטת באופיה , לפני כחודש היה מקרה יחיד אשר בו התקשתה לנשום משמעותית (מעין עצרה נשימתה ,גלגלה עיניים ולאחר דקותיים חזרה לעצמה),המקרה נבדק רפואית והכל בסדר .
    מאז משתפת שחושבת על מוות ושואלת מה לעשות כדי לא לחשוב על זה (שהיא או אני חלילה ) בוכה מעצם המחשבה וכועסת על עצמה שכך חושבת.
    דואגת יתר על המידה לסובבים אותה ולעיתים מדברת על מות סבתא שלי, אגב ולהבדיל מאוד קשורה לאמא שלי ....
    מה זו התופעה הזו ולמה משתלטת על מחשבות ילדתי ללא שליטה ?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 6 חושבת על המוות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 6 חושבת על המוות - תגובה

סמדר ריינר
    18/04/2012

שלום יערית,
    מדובר בתופעה שנקראת מחשבות טורדניות, היא נובעת מחרדה, ואפשר לטפל בזה אם פונים לאיש מקצוע מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלא מלא ומלא תודההההההההה

יערית
    18/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    19/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו