טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי בני בן 6.5 והוא צפה מספר דקות בסרט מומיה ,ומאז הוא נמצא בחרדה והוא כל הזמן אומר אני לא רוצה למות,אני רוצה שיהיה לי עור,האם זה יקרה לי? כבר מספר ימים שהוא נתון בחרדה ,והוא כל הזמן שואל האם הוא ימות והוא ממש פוחד ובוכה. אני לא יודעת מה לעשות. אני אומרת לו שלא יקרה לו כלום ,ומדובר בסרט ,ובסרט הכל דמיוני וכו'. הוא נרגע וכעבור מספר דקות שוב שואל האם זה יקרה לו האם הוא ימות ,אני לא רוצה למות והוא בוכה.
רציתי לדעת כיצד מטפלים בחרדה? מה עליי לעשות? איך להתנהג?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד