טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום . יש לי ילדה בת שנתיים ושלושה חודשים .אני רואה אצלה בעיה חברתית למשל כשאני לוקחת אותה לגן שעשועים היא לא זזה בלעדי והיא הולכת לשחק רק אם אני מצליחה להפעיל אותה.ואם יש ילד שבא לעלות על מגלשה היא מיד תרד ותלך אחורה ותיתן לו להתגלש.ובמקום שיש הרבה ילדים היא לא מיתקרבת . אם מגיע אדם לביתנו שהיא לא מכירה היא מורידה את המבט ולא זזה. היום ביקרתי בגן שלה מבלי שהיא תיראה אותי וראיתי שהיא לא משחקת עם הילדים האחרים ודבוקה למטפלת כשהם בחצר .הייתי רוצה שתיתנו לי עצה איך לעזור לה להיתפח ולא לפחד מילדים. יש לה בני דודים שהיא כן משחקת איתם לא ישר גם זה לוקח לה זמן. שכחתי לציין שהיא ילדה יחידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אנה, כדאי להזמין לפעמים ילדים מהגן הבייתה, כל פעם ילד אחר, לתת לה בהדרגה, בתוך הטירטוריה בטוח שלה להתרגל לילד ולשחק איתו. לא ללחוץ עליה כרגע להשתלב במקום שיש בו הרבה ילדים, ולגלות סבלנות לקצב שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד