ילד בן 6 לאבא אלמן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 6 לאבא אלמן
    הילה
    22/04/2012

אני יוצאת עם גבר שהתאלמן לפני כשנתיים. הוא בן 34 ואני בת 37 (רווקה ללא ילדים עדיין)
    יש לו ילד בן 6 שמעולם לא ראה את אביו עם אישה בהקשר רומנטי. האבא לא יצא עם אף אישה מאז התאלמן, למעשה אני הראשונה.

טרם פגשתי את הילד. אך אני מאד אשמח להכיר אותו ולבלות איתם זמן איכות. הקשר בהתחלתו, אך מאד התקרבנו ויש רצון כל הזמן להיות יחד.

השאלה היא איך עושים את המפגש?
    מה אומרים לילד?
    איך להתנהג עם הבן זוג כשנהיה עם הילד?

אשמח לתשובות

יום נפלא :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 6 לאבא אלמן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 6 לאבא אלמן - תגובה

סמדר ריינר
    22/04/2012

שלום הילה,
    השאל היא לא מה אומרים אלא מה האבא אומר. את עדיין לא אמורה לקחת אחריות על העניין. האב הוא זה שאמור להסביר לילד, שהוא פגש מישהי מאוד נחמדה, והוא רוצה להפגיש ביניכם. חשוב שתהיה פתיחות לשאלות של הילד, לתחושות שלו, לתת לו לבטא אותם בלי לשפוט אך מצד שני זה לא מה שאמור לנהל אתכם. אינכם זקוקים לאישור שלו. חשוב שהמפגש הראשון יהיה קצר, וההתנהגות טבעית ורגילה, חשוב שההתקרבות תהיה הדדית, לא מייד לבלות סוף שבוע ביחד,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו