חבר דימיוני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חבר דימיוני
    נטלי
    23/04/2012

שלום רב וערב טוב
    אני אמא חד הורית לילד בן שלוש, ילד מדהים בהתפתחות שלו שלא חסר לו חום ואהבה בכלל (הוא הפייבוריט של כל המשפחה הקרובה והמורחבת), בזמן האחרון יש לו חברים דימיונים בדמות קופים השאלה שלי היא אם זה בסדר שהוא משתף גם אותי בחברים שלו?
    לדוגמא: כשהקראתי לו סיפור אז הוא אמר לי לחבק גם את הקוף כי הוא לידנו במיטה...

רציתי לדעת אם זה נובע מכך שאין לו אבא???

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר דימיוני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר דימיוני - תגובה

סמדר ריינר
    24/04/2012

שלום נטלי,
    לא ניתן לדעת האם זה קשור לכך שאין לו אבא. אני גם לא יודעת איזה דיבור יש ביניכם על כך שאין לא אבא. האם הוא שואל על כך, האם הוא קיבל הסבר על העניין הזה?
    מאוד יכול להיות שהוא רוצה שתחבקי את הקוף ובעצם הקוף מייצג גבר בבית, וכך הוא מדמיין שיש איתכם עוד מישהו. אבל זו רק השערה, לא ניתן לדעת בוודאות מה משמעות הדמיון הזה בלי להכיר אתכם יותר.
    השאלה שלך אם זה בסדר או לא היא במקומה, כיוון שלא ברור מהבקשה שלו האם הוא מבקש שתשתפי איתו פעולה במשחק דמיוני, שזה בסדר, או שהוא לא מבחין בכך שזה דמיון וחושב שגם את רואה את הקוף.
    אם זה קורה רק בלילה ורק בסיטאציה הזו, אני נוטה יותר לאפשרות הראשונה. כלומר שהוא זקוק לכך רק כדי ששניכם תשחקו בכך שאתם לא לבד. כל עוד זה משחק זה בסדר.
    בכל אופן כדי קבל תשובה ודאית יותר יש צורך בבדיקה של איש מקצוע.
    אם עדיין לא דיברת איתו על עניין האבא ועל נסיבות הגעתו לעולם, זה הזמן, כמובן בדרך שמותאמת לגילו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו