פעוט בן שנה ו-8 חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פעוט בן שנה ו-8 חודשים
    דניתוש 28
    24/04/2012

הקטני בן שנה ו-8 חודשים עוד שבוע בע"ה
    יודע להתבטא יפה, יודע להראות לנו מה הוא רוצה, אם עייף הולך למיטה ומצביע, אם רוצה לאכול- אומר אם אם
    אם רוצה סימילאק/דייסה אומר שוקו

יודע להגיד אבא, סבא, טטה=סבתא, את זה,
    הרבה קולות של כל מיני חיות
    יודע חם, קר
    מחבר לפעמים מילים אבא אם אם(כשאבא אוכל)
    אבא שששששש(כאבא ישן)

ואומר עוד הרבה מילים כגון- קוקובד=שוקולד, הופה, קוקו, אאוצ'י ויודע להגיד עוד מילים

עכשיו - ה שאלה שלי,
    לי הוא לא קורא אימא או אמה,
    הוא קורא לי אדה...
    הוא המציא לי שם עוד שהיה בן 8 חודשים וכנראה מכיוון שאני איתו משנולד עד עכשיו לא תיקנו אותו ואמרו לו- הנה אימא, איפה אימא, לך לאימא וכד'
    את כל שאר בני המשפחה אני כל הזמן הייתי אומרת לו- הנה סבתא/סבא/אבא
    לך ל-X לך ל-X וכד' אני איתו כמעט 24 שעות ביממה לבד
    זה לא מדאיג אותי אני סתם רוצה ומעוניינת לדעת איך אפשר ללמד אותו,
    המון פעמים כשהוא חוזר אחריי כל מיני דברים באמצע משחק ואני אומרת לו תגיד אימא הוא ממש אומר אימא, לטלפון שלי הוא קורא ממה ומביא לי, כשאנו רואים שירים עם ילד ואמא, הוא מחייך מסתכל עליי ומלטף אותי, כשאני אומרת לו איפה אימא, או נגיד איפה אף שלי אימא אז הוא יודעי להצביע עליי.

זה בסדר? והאם אפשר ללמד אותו בצורה מסויימת שיגיד לי אימא ולא אדה? למרות שדי נחמד השם שהוא המציא לי...
    אולי סתם בא לו לקרוא לי ככה כי הוא יודע שאני אימא, אז לא להילחם בכיף שלו שלא יפגע? זו הסיבה שאני לא מתקנת אותו לא רוצה כאילו לפגוע בו כי הוא נהנה לקרוא לי ככה....

אשמח לעצות
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעוט בן שנה ו-8 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעוט בן שנה ו-8 חודשים - תגובה

סמדר ריינר
    24/04/2012

שלום לך,
    שאלה מעניינת. הוא המציא לך שם ובכך הפך אותך לשלו וזה נותן לו שליטה מסויימת בקשר ביניכם. הוא כנראה צריך את זה. אני מניחה שכאשר הוא ישים לב שילדים אחרים קוראים לאימא לשם אימא, משהו ישתנה בהרגל שלו, אולי הוא יקרא לך ליד אחרים, אולי הוא יקרא לך כך כל הזמן. אני מציעה לך לא להילחם בזה.את יכולה להציע לו לקרוא לך אימא, כלומר לתקן אותו כשהוא קורא לך בשם שהמציא ולהגיד : אימא. אבל אם זה לא תופס, לא להתעקש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו