פרק ב'

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרק ב'
    myi
    24/04/2012

היי , אני בת 32 גרושה כבר שנתיים וחצי , אמא ל- 2 ילידם מקסימים בן ובת . הבן שלי בן 6.5 והבת 4. אני חיה בדירה שכורה כבר שנתיים לבד עם ילדיי .
    היום אני נמצאת בזוגיות מדהימה עם גרוש + 2 בנות שהוא מגדל . בן זוגי הציע לי לגור איתו ואני הסכמתי אך הסובבים אותי לא חושבים שזה צעד נכון כיוון שיש פה ילדים שעוברים לעיר אחרת ומן הסתם גם גן ובית ספר אחר . רציתי לדעת אם אני אמורה לערב גורמים מקצועיים שישוחחו איתם לפניי המעבר או לא לעשות מעבר כרגע אני אובדת עצות . עוד דבר הגרוש שלי טוען שהוא לא ייתן לזה לקרות האם הוא יכול ??
    אשמח לתשובה
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרק ב'

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרק ב' - תגובה

סמדר ריינר
    24/04/2012

שלום לך,
    אם הגרוש שלך יכול או לא יכול זו שאלה משפטית ולא פסיכולוגית, ואני מציעה שתפני אותה לפורום מתאים.
    אני לא חושבת ששיחה של ילדייים עם איש מקצוע היא כרגע העניין. מי שצירך לשוחח אותם ולהיות קשוב לצרכיהם זו את.
    מבחינת טובתם של הילדלים אכן מעבר כזה הוא לא הדבר הרצוי.
    עם זאת גם אימא מתוסכלת היא לא דבר רצוי עבורם.
    אני מציעה שאת תדברי עם איש מקצוע ולא הילדים, כדי לחשוב ביחד, מה הדבר הכי נכון למשפחה שלכם בנתונים הקיימים.
    נשמע לי על פניו, שאת היית רוצה להפסיק לגור בשכירות ומרגיע אותך שמשיהו יפרוש עלייך את חסותו ולא תצטרכי לדאוג יותר.
    כניסה לקשר ממקום כזה היא בעייתית, כי בעצם ייתכן ואת נכנסת לקשר ממקום של תלות וחולשה, ולבן הזוג שלך ולילדיו יהיה יתרון עלייך ועל ילדייך בכל הקשור לזה שאתם תהיו בבית שלו, תלויים בו כי את לא רוצה לחזור לשכירות ולגור לבד. אם זה אכן המצב, כל המעבר הזה לא כדאי כרגע. אם את נכנסת לקשר רצוי שזה יהיה מתוך עמדה שיוויונית, שבה את יכולה לנהל משא ומתן, למשל להציע שתעברו לדירה אחרת, של שניכם, באיזור שלך, או כל סידור אחר שלוקח בחשבון את הצרכים של הילדים שלך.
    בכל מקרה אני מציעה לך להתייעץ על כך עם איש מקצוע בצורה מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו