עונש לבת שנה ושמונה שמכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עונש לבת שנה ושמונה שמכה
    ג'ודי
    25/04/2012

ביתי בת שנה ושמונה ילדה פקחית ונבונה אך עדין כמעט לא מדברת במעון בו היא שוהה מתלוננים שהיא מכה ילדים ולפעמים נושכת ולכן מענישים אותה ומעבירים אותה לקבוצה אחרת כשהיא מכה ואחרי כמה זמן מחזירים אותה שאלתי האם היא בוכה כשמעבירים אותה הם ענו לי שלא וזה נראה כאילו לא מזיז לה וזה נראה לי מוזר כיון שהיא ילדה רגישה מאוד צמודה אלי ובוכה בקלות לי מאוד כואב שמענישים אותה אני שואלת האם זה נכון להעניש אותה בלהעבייר אותה קבוצה אני בטוחה שהיא נפגעת מאוד האם יש דרך אחרת למנוע ממנה להכות או לנשוך? יש לצין שזה נודע לי כיון שהילדה התחילה לבכות בבוקר כשלוקחים אותה למעון ופשוט בררתי עם הצות מה קןרה שם?! דבר שני ילדתי לפני חודשיים וחצי האם יכול להיות שיש קשר? איך להגיב? איך לעזור לה? אגב בבית ובסביבה אני לא רואה את התופעות הנ"ל ויש לה אחות בת 3וחצי שהיא משחקת איתה מאוד יפה????? מה עושים????תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עונש לבת שנה ושמונה שמכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עונש לבת שנה ושמונה שמכה - תגובה

סמדר ריינר
    25/04/2012

שלום ג'ודי,
    אני באופן כללי לא בעד עונשים, מניסיוני הם לא עוזרים. עם זאת לכל מסגרת גנית יש את הכללים שלה ואני לאל בטוחה שזה יעזור שאני אגיד לך שעונשים זה לא דבר טוב, כי אין לי דרך להדריך את הגננת ולתת לה כלים וזה גם לא לעניין. יכול להיות שהסיבה שבתך מכה קשורה לכך שהיא עדיין לא מתבטאת בדיבור ואים להל דרך אחרת כרגע לבטא תסכול וקושי. בהחלט יכול להיות שזה גם קשור להולדת אחותה.
    ניתן לנסות לעזור לבתך בכך שתנסו לעזור לה למלל את תחושתיה. גם אם היא לא מסוגלת להגיד בעצמה, לתת לה מילים, למשל להגיד : את כועסת ולכן את מרביצה. לא נעים לך שלקחו לך את המשחק, וגם לתת לה כלים חלופיים למכות, למשל להציע לה לשחק בינתיים במשחק אחר וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו