טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני מזה כמה שנים מתעסק בסוגיית המוות חשבתי שזה יעבור לבד אבל עד כה זה לא עבר. זה התחיל כשדיברו בגן על גלעד שליט.הוא אומר "אני לא רוצה למות" כשאמרתי לו שאין לו מה לחשוש מתים רק אחרי גיל 100 (כדי להוריד את מפלס החרדה) הוא אמר אז חבל שאני בכור אני אמות לפני אחותי. הוא גם ביקש שהבטיח לו שהוא לא יהיה חייל שנלחם. ושואל הרבה שאלות מה קורה שמתים.... אני לא כל כך יודעת מה לענות לו. לעיתים הוא יכול לבכות מהמחשבה על מוות.האם זה בגבול הנורמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום קרן, ילדים בערך בגיל 5 תופשים לראשונה את משמעות המוות והספויות שלו וזה מטריד אותם לתקופה. נשמע שצאל בנך זה נמשך תקופה ארוכה וגם מפריע מאוד, לכן אולי כדאי לבדוק יותר לעומק מדוע הו אכל כך חרד, ולנסות לטפל בעניין אצל איש מקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד