טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בתי בת ה-9 החלה לאחרונה לסבול מחרדות שמתבטאות בקושי בהרדמות עד כדי כאבי בטן ולפעמים רצון להקיא .וכמו כן, מבקשת שאנחנו ההורים לא נצא בערב למקומות מרוחקים כדי שנוכל לחזור אם היא לא תרגיש טוב .יש לציין אחרי שהיא נרדמת(אחרי שאני יושבת לידה) היא כבר ישנה כל הלילה. בשבוע הבא אני ובעלי צריכים לנסוע לחו"ל והילדה בלחץ נוראי ומבקשת ממני כל הזמן לא לנסוע. האם יש לכן עצות מה לומר לומר לה כדי לנסות להרגיע אותה. האם כדאי לוותר הפעם על הנסיעה (זה אפשרי) עד שנתחיל בטיפול שיעזור לה להתמודד עם הפחדים? היא אומרת שהיא פוחדת שמשהו יקרה לנו ובמיוחד שזה קשור בטיסה כי יש לה גם פחד נוראי מטיסות. אודה על תשובתכם המהירה, תודה אורנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל מה שאת מתארת מבהיר עד כמה הילדה מנסה למנוע את נסיעתכם. זו דרכה להביע את מצוקתה. האם נסיעותיכם לחו"ל תכופות? האם חסר לה זמן איכות עימכם? בעיניי הבעיה אינה החרדה אלא הצורך שלה בכם. אין לי מספיק מידע בכדי לקבוע בוודאות, אך על פניו זו השערתי.
בברכה, נעמה סבג שמש, יועצת שינה ומנחת הורים מנכ"לית מכללת עידן ההורות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד