מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 5 מפריע בחוגאור28/04/2012
שלום , שמי אור ואני מדריך קפוארה. יש לי קבוצת ילדים בגן בגילאי 4-6 , בקבוצה ישנו ילד בן 5 אשר מפריע למהלך השיעור בצעקות , דיבורים , חוצפה וחוסר השתתפות בשיעור
הוא לפעמים מושך בחולצה שלי , מסתובב בחדר גם אחרי שביקשתי מכולם לשבת , ניסיתי לשוחח איתו מספר פעמים ואפילו ערבתי את אימו בנושא , הילד הבטיח שהוא יתנהג יותר טוב ואפילו ניסיתי שיטות של לתת יחס לדברים חיוביים שהוא עושה אך מעטים הפעמים האלה , הוא סוחף אחריו עוד כמה ילדים שהם ילדים טובים כשהוא לא נמצא. לפי דבריי אימו הילד לא מתנהג כך בבית או בגן. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 5 מפריע בחוג - תגובה
נעמה סבג שמש28/04/2012אור שלום,
האם אתה יכול להצביע על סיבה להתנהגות? האם הוא מנסה למשוך את תשומת ליבך? האם הוא טוב בביצוע הדברים אתה מלמד? האם אתה רואה אינטרקציה טובה בינו לבין חבריו?
אם מטרת ההפרעה היא כדי למשוך תשומת לב, כדאי לראות איך ניתן לספק לו זאת ללא ההפרעה.
אם י בעיה אם ייתר החברים- אז סביר שההתנהגות אינ קיימת רק בשיעורים שלך.
הבנתי שהוא מעוניין להיות חלק מהשיעור. כדאי שיידע שיישב בצד במידה ולא ישתף פעולה. מעורבות ההורים צריכה להיות אינטנסיבית יותר.
יפה שאתה ערני לכל ילד.
בהצלחה!
נעמה סבג שמש,
יועצת שינה ומנחת הורים
מנכ"לית מכללת עידן ההורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 5 מפריע בחוג
אור06/05/2012תודה על התגובה. חשבתי בהתחלה שהמטרה היא למשוך תשומת לב ובאמת כמו שאמרת מנעתי ממנו מלהשתתף בתרגיל מסויים , זה תרגיל שהוא מאוד אהב כנראה ורצה לעשות אז הוא נעשה שקט יותר , לבסוף הרשתי לו לעשות את התרגיל ומיד אחרי זה המשיך , הוא קיבל מה שרצה והמשיך להפריע. האמא מעוניינת להוציא אותו מהחוג כי היא לא רוצה שהוא יפריע לי והיא אומרת שהוא "במילא לא עושה כלום" אז מה לעשות מכאן ? הילד פוטנציאל ולא הייתי רוצה לוותר עליו מבחינת היכולות שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)