מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דואגת מאודאמא29/04/2012
בני בן 8 וחצי, מגיל 3 הוא עוף מוזר בעיני הסביבה, אני הבנתי שיש לו בעיה בערך בגיל 5, אז השליכו את זה כבעיה רגשית, ועברנו טיפולים בכל מיני דרכים, לא נראה שעזרו משהו.
התופעות הן : אין לו חברים על אף שהוא אהוד מאוד בכיתתו וגם בגן, יש לו בעיה ליצור קשרים ואפילו לתחזק אותם, זה תמיד לא ביוזמתו, אינו מבחין בין טוב ורע, לפחות על פי השיחות שלנו - תמיד טוב לו, גם ילדים שלא מתנהגים אליו יפה הוא לא מגנה, לא מפנה להם גב אלא ממשיך להיות חביב, מתעניין כפייתי בתחום עיסוק אחד כבר 5 שנים, הוא מומחה בתחום הזה, שזה תחום טכני מאוד, מדבר בצורה מבולבלת, כאשר רוצה לתאר משהו או לדבר על משהו , העניינים מסתבכים, כי לפעמים יש רעיונות ש"שתולים" במשפטים שלו שהם לא ברורים ואין להם הקשר ורק אני שאני אמא שלו מבינה אותו, (אין לו בעיה של שפה או של שליפה כי טופלנו אצל קלינאית), בעבר היה בוכה הרבה גם ללא סיבה, וגם מכל דבר שלא הסתדר לו, וגם כי לא הצליח להסביר כמו שצריך, היום הוא יותר מתרגז וצועק.
עשיתי לו אבחון כי המורה חשבה שאולי זה קשב וריכוז, ובדק אותו פסיכיאטר, ששלל קשב וריכוז ואף שלל אספרגר ו PDD
מאחר שאין לי אבחון של מה הבעיה קשה לי מאוד לעזור לו, למרות שאני משוחחת איתו רבות, גם נרשמתי לרכיבה טיפולית(סוסים) בתקווה שזה יעזור, יש לך עצה בשבילי? אני לא ישנה בלילות באמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דואגת מאוד - תגובה
סמדר ריינר29/04/2012שלום לך,
אני אכן מבינה את הדאגה, במיוחד שאין תשובה והבנה במה מדובר. עם זאת, בודאי שלא ניתן במצב כל כך מסובך לכוון אותך בפורום ייעוצי כגון זה שמטבע הדברים הוא שיטחי יחסית. הכיוון שלכם במציאת פיתרון צריך להיות בכיוון של העמקה ולא של פנייה לכל מיני ייעוצים שהם יותר שיטחיים ואין בהם אפשרות להעמיק ולהבין את התמונה.
אני מבינה שפנית לכל מיני טיפולים, אך לא ציינת איזה. רכיבה על סוסים זה שוב בעיני פניה לפיתרון שלא מעמיק מספיק.
אני ממליצה לכם לפנות לפסיכולוג או פסיכותרפסיט, שקיבלתם עליו המלצות, ואתם מרגישים שאפשר לסמוך עליו אישיותית ומקצועית ולהיות בטיפולו מספיק זמן כולל כולל הדרכת הורים עד שתשפטו האם זה עוזר או לא עוזר.
אני לא מכירה פיתרון יותר טוב מזה, כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)