נסיעה לחו"ל בלי הילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל בלי הילדים
    יעל
    30/04/2012

שלום רב,
    יש לנו שתי בנות בנות 3.5 ושנה וחודש. אנחנו טסים לחמישה ימים לחו"ל והבנות נשארות עם דמויות מוכרות וקרובות (סבים וסבתות ואחותי). יחד עם זאת, קשה לי מאוד.
    הגדולה מבינה ואף מבטאה את הקושי שבפרידה (אני אתגעגע... לא רוצה להיפרד ממך וכו..). יחד עם זאת היא מבינה שאנו נוסעים וחוזרים ואני משערת שתהיה בסדר. אני בעיקר מודאגת לגבי הקטנה. מהי המשמעות עבורה? ידוע לי שזהו גיל בעייתי לעזוב ילד מאחר ואין לו תחושת זמן. עד כמה משמעותית הנסיעה הזאת עבורה והאם יכול להיגרם נזק ממשי?
    אודה לתשובה......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה לחו"ל בלי הילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל בלי הילדים - תגובה

סמדר ריינר
    30/04/2012

שלום יעל,
    אכן זהו גיל בעייתי לנסיעה כזו, אני לא יודעת למה את מתכוונת ב"נזק ממשי" אכן יכולה להיות תגובה לנסיעה שקשה לי להעריך אותה בלי הכרות עם הילדה והמשפחה. אם בכל זאת החלטתם לנסוע, נסו לארגן את הדברים כך שהבנות יישארו בבית שלהם והדמויות המטפלות יבואו הבייתה, ואם זה בלתי אפשרי אז דאגו לכך שהבמעבר לבית אחר בימים האלה יהיו מקסימום של חפצים מוכרי, פיג'מה , כלי מיטה, צעצועים וכן שתישמר השגירה והקביעות ככל הניתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו