ילדה בת שלש וחצי אוכלת מהרצפה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שלש וחצי אוכלת מהרצפה
    ג'ודי
    30/04/2012

ביתי בת שלש וחצי מפותחת מאוד ביחס לגילה יש לי בעיה איתה שכשהיא רוצה משהו ובמיוחד מדובר בממתק היא לא יכולה להתגבר בגינה היא מסתובבת סביב הילדים עם החטיפים ומבקשת מהם שיכבדו אותה וכן גם מאמהות שהיא רואה שהן מחלקות לילדיהן היא מסוגלת להרים מהרצפה לאכול מהרצפה לסחוב סוכריה מהמכולת וכו' היא מוכנה לעשות הכל כדי לקבל ממתק היא גם תשקר שלא קיבלה וכל היום בודקת אותי מה יש לי בפה יש לצין שהיא אוכלת באופן כללי בסדר בבית אין הרבה חטיפים אבל אני גם לא מונעת ממנה אלא מתנהלת לדעתי בצורה מאוזנת מה לעשות? איך ללמד אותה להתגבר? לא לקחת בלי רשות? לא לאכול מהרצפה? כמובן שכל השיחות הדבורים והאזהרות לא הועילו מאומה מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שלש וחצי אוכלת מהרצפה - תגובה

סמדר ריינר
    30/04/2012

שלום ג'ודי,
    את יכולה לנסות להציע לה תחליפים ולהסיח את דעתה בחלק המהמקרים לנושא אחר. ובעיקר לבדוק האם התשוקה לממתקים מכסה על חסך ריגשי כלשהו בתשומת לב
    אם זה לא עוזר ועדיין הבעיה נמשכת, ומפריעה לך מאוד, אולי כדאי לבדוק את העניין יותר לעומק בייעוץ מסודר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו